30 / 04 / 2024

bayrampaşa üstü park projeleri

bayrampaşa üstü park projeleri

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa’nın en büyük sorunlarının başında gelen trafik sorununa ‘üstü park, altı otopark’ projeleriyle kalıcı çözüm üretmeye devam ettiklerini belirtti...

Bayrampaşa'ya dev kompleks inşa ediliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki lunapark alanına Osmanlı camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzundan meydana gelen dev bir kompleks hayata geçiriyor.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı istasyon yapımı kapsamında Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı. Park, istasyon yapımı için saç levhalarla çevrildi.

Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar!

Bayrampaşa Gül Park Yuvam 159 adet konut ve 30 adet cadde mağazasından meydana geliyor.2018 Aralık'ta teslim edilecek olan Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor.

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı!

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı kapsamında sıfır faizle 30 ay taksit imkanı sunuluyor. Gül Park Yuvam'da fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Aşiyan Parkı’na istasyon!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı projesi kapsamında Bebek Aşiyan Parkı’nda istasyon kurulması planlanıyor. İBB, proje dosyasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sundu.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinin tüm detayları!

Bayrampaşa cezaevinin bulunduğu bölgedeki kentsel dönüşüm bölge sakinleri kiraya çıkmadan etap etap gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Atila Aydıner, sokak kültürünü yaşatacaklarını ve TEM otoyolunun üstünü kapatarak Bayrampaşa’ya ilk meydanını kazandıracaklarını belirtti

Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi geliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, ilk yardım eğitim merkezi açtı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Sağlık alanındaki hizmetlerimizi ‘Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi’ açarak bir üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu

Bayrampaşa Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi açıldı!

Down sendromlu ve otistik çocuklar için Bayrampaşa Şehir Parkı’nda inşa edilen Remziye-Yakup Kutsal Özel Eğitim Merkezi Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle hizmete açıldı.

Bayrampaşa Altıntepsi'ye park ve otopark müjdesi!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Altıntepsi Mahallesi’ne 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark ve modern park yapılacak.

Bayrampaşa'nın trafik sorunu tarih oluyor!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa’nın en büyük sorunlarının başında gelen trafik sorununa ‘üstü park, altı otopark’ projeleriyle kalıcı çözüm üretmeye devam ettiklerini belirtti...

Bayrampaşa'ya yeni otopark!

İlçe genelinde modern ve teknolojik otoparkları hayata geçiren Bayrampaşa Belediyesi, Atatürk Parkı’nın altına yaklaşık 500 araçlık otopark yaparak vatandaşların hizmetine sunacak.

Bayrampaşa'ya dev kompleks!

Bayrampaşa Belediyesi, Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski lunapark alanına Selçuklu camii, saat kulesi, su sebili, kültür merkezi, park, yürüyüş yolu, zemin altı otopark ve süs havuzu inşa edecek.

İBB’den Bayrampaşa’ya 850 milyon liralık yatırım!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Stadı, Şehir Parkı Zeminaltı Otoparkı, Sağmalcılar - Kartaltepe Viyadüğü ile Aliya İzzet Begoviç Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi gerçekleştirilen törenle hizmete alındı.

bayrampaşa üstü park projeleri Haberi

bayrampaşa üstü park projeleri


2015 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek için toplanan Bayrampaşa Belediye Meclisi, 9 red oyuna karşılık 24 evet oyu ile raporu onayladı.

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2015 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Birinci Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında toplandı. Basın mensuplarının da takip ettiği toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ile vatandaşlar katıldı. Yapılan görüşmelerin ardından 2015 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.


“TRAFİK SORUNU TARİH OLACAK”

Bayrampaşa Belediyesi’nin 2015 yılında hayata geçirdiği projeler hakkında detaylı bilgiler Başkan Atila Aydıner, “Halkımızdan kopmadan halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu dönem Bayrampaşa’mızın altın dönemi olacak. Sizlerin ve halkımızın engin desteği ile ileri belediyecilik projelerimizi bir bir tamamlarken, aynı zamanda da çok...