02 / 05 / 2024

Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi geliyor!

Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi geliyor!

Bayrampaşa Belediyesi, ilk yardım eğitim merkezi açtı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Sağlık alanındaki hizmetlerimizi ‘Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi’ açarak bir üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu




Bayrampaşa Belediyesi, vatandaşları ilk yardım konusunda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla ilk yardım eğitim merkezi açtı. Merkezin açılış programında konuşan Başkan Atila Aydıner, “Yanlış tıbbi müdahale hayattan koparırken, doğru tıbbi müdahale hayat kurtarır. Bu nedenle ilk yardım eğitim merkezi açarak burada halkımıza sertifikalı ilk yardım eğitimi vereceğiz. Sağlık alanındaki hizmetlerimizi de ‘Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi’ açarak bir üst seviyede sürdüreceğiz” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde İlk Yardım Eğitim Merkezi açıldı. Merkezin açılışı Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğindeki törene AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.


“BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ HASTANESİ AÇACAĞIZ”

İlk yardım eğitim merkezinin açılış programında konuşan Başkan Atila Aydıner, “Yanlış tıbbi müdahale hayattan koparırken, doğru tıbbi müdahale hayat kurtarır. Bu nedenle ilk yardım eğitim merkezi açarak burada halkımıza sertifikalı ilk yardım eğitimi vereceğiz. Herkesi ilk yardım kurslarına katılmaya davet ediyorum. Bu projenin hayata geçirilmesine katkı sağlayanlara da teşekkür ediyorum” dedi.


Bayrampaşa Belediyesi’nin ambulans ve evde sağlık hizmetleri ile sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini sergilediğini vurgulayan Başkan Aydıner, “Kimsesi olmayan hastaları evlerinden alarak hastaneye götürmek ve tekrar onları evlerine bırakmak halkımıza dokunarak hizmet etmek demektir. Acil tıp teknisyenlerimiz bu hizmeti verirken hastalarımıza şefkatle yaklaşıyor. Amacımız el birliği ile şifa dağıtmak. Sağlık alanındaki hizmetlerimizi ‘Bayrampaşa Belediyesi Hastanesi’ açarak bir üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


Kemal Oğuz Kıdıl ve Bayrampaşa Sağlık İşleri Müdürü Kenan Kır’ın da birer konuşma yaptığı programın sonunda ilk yardım eğitimlerine katılan belediye personeline Başkan Aydıner tarafından sertifikaları takdim edildi.


Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde hizmet verecek olan Bayrampaşa Belediyesi İlk Yardım Eğitim Merkezi yakın bir zamanda halka açılacak.



Bayrampaşa Belediyesi



Geri Dön