28 / 04 / 2024

Bayrampaşa'nın trafik sorunu tarih oluyor!

Bayrampaşa'nın trafik sorunu tarih oluyor!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa’nın en büyük sorunlarının başında gelen trafik sorununa ‘üstü park, altı otopark’ projeleriyle kalıcı çözüm üretmeye devam ettiklerini belirtti...




2015 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek için toplanan Bayrampaşa Belediye Meclisi, 9 red oyuna karşılık 24 evet oyu ile raporu onayladı.

Bayrampaşa Belediye Meclisi, 2015 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek ve karara bağlamak için Meclis Birinci Başkan Vekili Rasim Bilgehan başkanlığında toplandı. Basın mensuplarının da takip ettiği toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ile vatandaşlar katıldı. Yapılan görüşmelerin ardından 2015 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.


“TRAFİK SORUNU TARİH OLACAK”

Bayrampaşa Belediyesi’nin 2015 yılında hayata geçirdiği projeler hakkında detaylı bilgiler Başkan Atila Aydıner, “Halkımızdan kopmadan halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu dönem Bayrampaşa’mızın altın dönemi olacak. Sizlerin ve halkımızın engin desteği ile ileri belediyecilik projelerimizi bir bir tamamlarken, aynı zamanda da çok sayıda yeni hizmeti Bayrampaşalı hemşerilerimize sunacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. 2015 yıllında yapılan çalışmalarda emeği geçen başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize, birim müdürlerimize ve tüm belediye personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni dönemin Bayrampaşa’mıza ve değerli halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Dev projelerin Bayrampaşa’mızda hayata geçirilmesine büyük katkılar sunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a burada şahsım ve Bayrampaşalılar adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Bayrampaşa’nın en büyük sorunlarının başında gelen trafik sorununa ‘üstü park, altı otopark’ projeleriyle kalıcı çözüm üretmeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Aydıner, “Belediyemizin önündeki Atatürk Parkı’nın altına inşa etmeyi planladığımız 4 katlı 500 araç kapasiteli otopark ilçemizin merkezindeki trafik sorununu tamamen ortadan kaldıracak. Mevcut parkı da daha işlevsel ve yeşil hale getirerek halkımızın kullanımına sunacağız inşallah. Üç yıl içinde ilçemizdeki otopark kapasitesini 20 bine çıkarmayı ve trafik sorunun tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Halk Partisi Grubu adına söz alan Meclis Üyesi Abdul Fettah Dindar da, bazı harcama kalemlerinde kısıtlama yapılması gerektiğini savunarak, yeni dönemde bütçenin daha idareli kullanılması gerektiğini söyledi.



Bayrampaşa Belediyesi



Geri Dön