30 / 04 / 2024

Adana Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor!

Adana Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor!

Yüreğir Belediyesi, asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdüyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Girilmedik yer bırakmadık. Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor" dedi



Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçenin en büyük ihtiyacı olan yol eksikliğini gidermek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İlçeye 20 yılda yapılandan daha fazla yol çalışmasını 6 yılda gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çelikcan, "Girilmedik yer bırakmadık. Yüreğir'de yol sorunu tarih oluyor" dedi. Çelikcan ekiplerin en az 4-5 koldan çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. 


KALTELİ ASFALT 

Köprüköyü Mahallesi'nde devam eden asfalt kaplama çalışmalarını yerinde gören Başkan Mahmut Çelikcan, çalışanlara ve vatandaşlara cezerye dağıttı. Çelikcan, "Dökülen asfaltın kaliteli olması ve çalışanlarımızın da yaptıkları işe gerekli özeni göstermeleri sonucu karayolları standardında yollar yapıyoruz. Diğer kurumlarımız kırmadığı sürece uzun yıllar vatandaşlara hizmet edecektir" dedi. 


ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yunusoğlu Mahallesi'nde de asfalt kaplama çalışmalarını sürdüğünü belirten Başkan Çelikcan, "Koza Akarca ve Solaklı mahallelerimizde sathi kaplama yapılıyor. Asfalt yama ekibimiz ise ihtiyaç olan yerlerde çalışmalarını sürdürüyor. Yüreğir'de göreve geldiğimizden bu güne kadar 450 bin ton sıcak asfalt, 3 milyon 500 bin metrekare sıcak asfalt, 1,1 milyon metrekare sathi kaplama ve 500 bin metrekare kilitli parke çalışması yapılmıştır" şeklinde konuştu.


Sabah Güney



Geri Dön