03 / 05 / 2024

Bayrampaşa yeni yan yol

Bayrampaşa yeni yan yol

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliğiyle E-5’te yürütülen yan yol çalışması ile Bayrampaşa ilçe merkezine bir giriş-çıkış daha açılıyor. Böylece ilçe merkezindeki trafik sorunu da tarih oluyor.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

İBB, Bayrampaşa'daki 37 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor! 

İBB, İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Köy Yanı Mevkiinde yer alan 37 adet dükkanı 3 yıl süreyle kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'da 3,1 milyar liralık yatırımla ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni bir projeye imza atacak. İşte ayrıntılar...

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2.270 konut oturuma açılmıyor!

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2270 konutluk kentsel dönüşüm projesinin imar planları İBB Meclisi’nde görüşüldü ve AK Parti ve CHP grubu arasında hararetli tartışmalara neden oldu. Yeni imar planı kabul edilmedi...

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Bayrampaşa Cezaevi dönüşüm projesinde son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ işbirliğiyle Bayrampaşa ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alanda yeni bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor.

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Newist Bayrampaşa Projesi geliyor! Yeni proje!

İstanbul Anıt Otelcilik imzası ile Bayrampaşa'ya 204 odalı otel + 243 ofisten oluşacak Newist Bayrampaşa Projesi geliyor...

Bayrampaşa'ya bir vizyon proje daha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bayrampaşa Belediyesi, ilçeye nefes aldıracak yeni bir projeye daha start verdi.

Bayrampaşa kentsel dönüşümle gündemde!

Bayrampaşa, kentsel dönüşüm projeleriyle gündemde. Yıkılan cezaevi alanına yeni şehir inşa ediliyor. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner projelerle ilgili bilgi verdi.

Bayrampaşa yeni yan yol Haberi

Bayrampaşa yeni yan yol


İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliğiyle E-5’te yürütülen yan yol çalışması ile Bayrampaşa ilçe merkezine bir giriş-çıkış daha açılıyor. Böylece ilçe merkezindeki trafik sorunu da tarih oluyor.

İKİ AYDA TAMAMLANACAK

Çok sayıda otopark projesini hayata geçirerek trafik sorununa köklü çözüm üreten Bayrampaşa Belediyesi, E-5 yan bağlantı yolu çalışması ile de ilçenin merkezindeki trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yürütülen çalışma kapsamında, E-5’ten Bayrampaşa’ya giriş-çıkış verilerek yol genişletilecek.  Kadife Tikveşli Köprüsü-Maltepe arası yakın zamanda tamamlanarak ulaşıma açılacak olan yan yolun, kalan bölümünün de iki ay içerisinde hizmete alınması planlanıyor.


Çalışmayı yakından takip eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Bayrampaşa’mızın kaybedecek zamanı yok. Bizler zamanı hizmete dönüştürmek için büyük mücadele veriyoruz. Trafik sorunu hepimizin ortak sorunu. Bu ortak soruna ortak akılla...