02 / 05 / 2024

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi mi

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi mi

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nu baştan aşağı yeniledi.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

İBB, Bayrampaşa'daki 37 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor! 

İBB, İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Köy Yanı Mevkiinde yer alan 37 adet dükkanı 3 yıl süreyle kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Bayrampaşa'da yüksek riskli binaların dönüşümü için start verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Sınırları içerisinde kalan Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki 9 binanın yıkımı için start verdi.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Bayrampaşa Otopark ve Yüzme Havuzu'nun inşaatı başladı!

Yeni Bayrampaşa yolunda ‘İleri Belediyecilik’ projelerini bir bir hayata geçiren  Bayrampaşa Belediyesi, Muratpaşa Mahallesi Tuna Caddesi’ne 210 araç kapasiteli otopark ve 2 adet yüzme havuzu inşa ediyor.

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi bu ay satışa çıkacak!

Teknik Yapı'nın Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay satışa çıkacak. Proje kentsel dönüşüm kapsamında Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek.

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi!

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nu baştan aşağı yeniledi.

Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planını dün askıya çıkardı...

Çankaya Can Yücel Parkı açılış için gün sayıyor!

Birer birer yeni parklarının açılışını yapan Çankaya Belediyesi, Çiğdem Mahallesi’nde hazırladığı ve büyük şair Can Yücel’in adını verdiği yeni parkının açılışı için gün sayıyor.

Bayrampaşa 3 yılın sonunda dönüşecek!

Habertürk Gazetesi yazarı olan Esra Boğazlıyan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'le röportaj gerçekleştirdi. Aydıner, ilçenin sorunlarını, projelerini, geçen iki yılda yapılan hizmetleri anlattı. İşte o haber...

A. Mustafa Yücel: Teleferik yapımı Ağustos ayında bitecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, göreve geldiği günden bu yana Teleferik Projesi’nin üzerinde çalıştıklarını ve proje ile ilgili eksikleri tamamladıklarını belirterek, Ağustos ayında hep birlikte teleferiğe bineceklerini söyledi.

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi mi Haberi

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi mi


İlçeye yeni kültür merkezleri kazandırmaya devam eden Bayrampaşa Belediyesi, bir yandan da mevcut kültür salonlarını yeniliyor. Yenileme programı kapsamında, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu İşletme ve İştirak Müdürlüğü tarafından  baştan sona yenilenerek, modern bir görünüme kavuşturuldu. Yenileme çalışması çerçevesinde, salondaki tüm koltuklar değiştirilirken sahne, zemin ve fuaye alanı da yeniden dizayn edildi. Ses sistemi de yenilenen salonun lavabo ve tuvaletlerinde de tadilat yapıldı.


‘ÇOCUKLARIN EN EĞLENDİĞİ SALON’

Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nda, başta Bayrampaşa Belediyesi olmak üzere, birçok kamu kurum ve kuruluşunun etkinlikleri düzenleniyor. Özellikle hafta sonları Bayrampaşa Belediyesi’nin burada sahnelediği çocuk tiyatroları büyük beğeniyle takip ediliyor.



Bayrampaşa...