28 / 04 / 2024

bayrampaşaya Retaj Hotel inşa edilecek

bayrampaşaya Retaj Hotel inşa edilecek

Mes Şirketler Grubu Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu işbirliği yaparak Retaj Hotel'i Bayrampaşa'da da açma kararı aldı. Anlaşma sonrası otel konsepti ile hazırlanmış bina Retaj Otel olarak hizmet vermeye başlıyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları!

Lokasyon bilgisine göre Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme koşulları kapsamında 120 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Yalova Retaj Thermal Hotel hizmete açıldı!

Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığıyla gerçekleştirilen Yalova'nın ilk ve tek uluslararası İslâmî konseptteki oteli olan Retaj Thermal Hotel&Spa dualar ve mehter eşliğinde açıldı.

Retaj Group'tan Yalova'ya 35 milyon dolarlık otel yatırımı!

Katar Kraliyet Ailesi'ne bağlı Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığının 35 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Retaj Thermal Hotel&Spa Yalova'da törenle hizmete açıldı.

Retaj Termal Hotel Yalova'da açıldı!

Körfez ülkeleri arasında en büyük turizm yatırım gruplarından olan Retaj Otel, Türkiye'deki ikinci otelini Yalova'nın Termal ilçesinde hizmete açtı.

Titanic Hotel Apartments Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titanic Hotel Apartments Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Barlas Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.

Sky Tower Hotel Devri Tatil ödeme planı!

Sky Tower Hotel Devri Tatil ödeme planı kapsamında 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 184 oda kapasitesine sahip olan projede 2 kişilik aile için tatil fiyatları 8 bin 900 TL'den başlıyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları sarı, beyaz, mavi ve kırmızı olarak adlandırılan dönemlere göre değişiyor. Projede 24 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Retaj Hotel Bayrampaşa'da yükselecek!

Güneşli Retaj Royal İstanbul Otel'de, Mes Şirketler Grubu Başkanı Muammer Ünal ve Retaj Hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed arasında imzalanan anlaşmayla, Retaj Hotel Bayrampaşa'lı oldu.

Mes'ten Bayrampaşa'ya Retaj Hotel!

Mes Şirketler Grubu, Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu'nun işbirliğiyle Bayrampaşa'da inşaatına başlanan Retaj Hotel, muhafazakâr otel konseptiyle hayata geçiyor..

Retaj Hotel Bayrampaşa'da açılacak!

Mes şirketler Grubu ve Birlik İnşaat ortak yapımı 12'si süit olmak üzere 169 odaya sahip Retaj Hotel, farklı hizmet ve seçenekleriyle İstanbul'a farklı bir renk katmaya hazırlanıyor.

Retaj Hotel Bayrampaşa'da açılacak!

Mes Şirketler Grubu, Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu işbirliği yaparak Retaj Hotel’i Bayrampaşa’da da açma kararı aldı. Anlaşma sonrası otel konsepti ile hazırlanmış bina Retaj Otel olarak hizmet vermeye başlıyor.

Retaj Hotel'in Bayrampaşa'da açılması kararlaştırıldı!

Mes Şirketler Grubu, Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu işbirliği yaparak Retaj Hotel'i Bayrampaşa'da da açma kararı aldı.

Bayrampaşa'ya Retaj Hotel inşa edilecek!

Mes Şirketler Grubu Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu işbirliği yaparak Retaj Hotel'i Bayrampaşa'da da açma kararı aldı. Anlaşma sonrası otel konsepti ile hazırlanmış bina Retaj Otel olarak hizmet vermeye başlıyor.

bayrampaşaya Retaj Hotel inşa edilecek Haberi

bayrampaşaya Retaj Hotel inşa edilecek

Mes Şirketler Grubu Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu işbirliği yaparak Retaj Hotel'i Bayrampaşa'da da açma kararı aldı. Anlaşma sonrası otel konsepti ile hazırlanmış bina Retaj Otel olarak hizmet vermeye başlıyor.  12'si süit olmak üzere 169 odaya sahip otel: kapalı yüzme havuzu, konferans, toplantı salonlarına sahip. Mes Şirketler Grubu Başkan Vekili Erhan Ünal, "Dünyada 11 otele sahip saygın bir markanın 12'nci otelini Bayrampaşa'ya kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz."...