18 / 05 / 2024

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat KİMİN

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat KİMİN

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bayram Ali Salihefendioğlu ve Mustafa Yavuz imzasıyla kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gls Grup İnşaat Reklam Ambalaj Temizlik Medikal Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Akkor İnşaat Metal Reklam Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkor İnşaat Metal Reklam Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Erbaygrup Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Hafriyat Lojistik Otomotiv Limited Şirketi Beşiktaş'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erbay tarafından kuruldu.

Dokuz Ambalaj Reklam Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz Ambalaj Reklam Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Işık tarafından kuruldu.

Panamer İnşaat Plastik Ambalaj Otomotiv Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Panamer İnşaat Plastik Ambalaj Otomotiv Reklam Organizasyon Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Çayır tarafından kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Salkım tarafından kuruldu.

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat KİMİN Haberi

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat KİMİN


Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bayram Ali Salihefendioğlu ve Mustafa Yavuz imzasıyla kuruldu. 


Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar: 1. Şirket her türlü reklam işleri yapar ve reklam ile ilgili internet üzerinden reklam hizmetleri, elektronik ticaret (e-ticaret) yapmak.Telif ve patent hakları elde etmek. Şirket reklam amacı ile internet tasarımı ve sayfalarının, reklam,elektronik posta kutularının hazırlanması, firma isim ve tescili ve internet üzerinde alan bulundurmak, yayın yapmak, internet sunucularının kurulması, kiralanması, internet üzerinde erişimin sağlanması. 2. Şirket reklam ile ilgili Televizyon, radyo, basın, yayın, sinema, mecmua, dergi, afiş, elektrik ve elektronik her nevi teknik cihaz,...