30 / 04 / 2024

Baysal İnşaat

Baysal İnşaat

Baysal İnşaat Genel Müdürü Harun Baysal, "Şu anda bizim devam eden 1000 dairelik bir projemiz var. Çukurçayır'da, Yalıncak'ta devam eden projemiz var. Her geçen gün yeni projeler üretiyoruz" dedi.

Trabzon Yıldız Sitesi fiyat listesi!

Baysal İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yıldız Sitesi Evleri 3 blok olarak tasarlandı. Trabzon 'da inşa edilen Trabzon Yıldız Sitesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

1461 Konaklar'da yüzde 50 peşin fırsatıyla!

Baysal İnşaat tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin hemen yanında yükselen 1461 Konaklar'da yüzde 50 peşin kalanı 2024'e kadar ödeme fırsatıyla satışlar devam ediyor.

İNDER'in acı günü! Abdullah Baysal vefat etti!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkan Yardımcısı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal vefat etti. İNDER İnşaatçılar Derneği taziye ilanı yayınladı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Harun Baysal Trabzon projelerini anlattı!

Baysal İnşaat Genel Müdürü Harun Baysal, "Şu anda bizim devam eden 1000 dairelik bir projemiz var. Çukurçayır'da, Yalıncak'ta devam eden projemiz var. Her geçen gün yeni projeler üretiyoruz" dedi.

Trabzon 1461 Evleri nerede?

Trabzon 1461 Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizin içinde yer alıyor. 3 etaptan oluşan Trabzon 1461 Evleri Baysal İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin 1. etap teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek.

Trabzon 1461 Konutları teslim tarihi!

Trabzon 1461 Evleri 3 etaptan meydana geliyor. Trabzon 1461 Evleri Baysal İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Trabzon 1461 Konutları teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor.

Trabzon 1461 Konutları 1' inci etap teslimleri 2016 Ocak' ta!

Baysal İnşaat imzasıyla yükselen Trabzon 1461 Evleri 3 etaptan oluşacak. Projenin 1.etabında toplam 290 adet daire yer alıyor. Trabzon 1461 Konutları 1' inci etap teslimleri 2016 Ocak' ta yapılması planlanıyor.

Trabzon 1461 iletişim bilgileri!

Trabzon 1461 Evleri Baysal İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki 1. etabın 3 bloğu 2016 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projenin 1.etabında toplam 290 adet daire yer alıyor. Trabzon 1461 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trabzon 1461 satış ofisi!

Baysal İnşaat tarafından hayata geçirilen daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 3 etaptan oluşuyor. Trabzon 1461 satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trabzon Yıldız Sitesi ne zaman teslim?

Yıldız Sitesi Evleri 3 blok olarak tasarlandı. Proje, Baysal İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki, Trabzon 'da inşa edilen Trabzon Yıldız Sitesi ne zaman teslim?

Trabzon Yıldız Sitesi Evleri nerede?

Trabzon Yıldız Sitesi Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor. Trabzon Yıldız Sitesi Evleri Baysal İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje teslimleri bu ay içerisinde gerçekleşecek.

Trabzon Yıldız Sitesi fiyat listesi!

Baysal İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yıldız Sitesi Evleri 3 blok olarak tasarlandı. Trabzon 'da inşa edilen Trabzon Yıldız Sitesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Trabzon Yıldız Sitesi güncel fiyatları!

Yıldız Sitesi projesi Baysal İnşaat imzası ile yükseliyor. Banka kredisi kullanılabilen Yıldız Sitesi Evleri 3 blok olarak tasarlandı. Trabzon Yıldız Sitesi güncel fiyatları haberimizde bulunuyor.

Baysal İnşaat Haberi

Baysal İnşaat

Trabzon'un en önemli inşaat firmalarından biri olan Baysal İnşaat, yaptığı kaliteli sitelerle ev sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Müşterilerine ferah bir yaşam vaat eden Baysal İnşaat; içinde yeşil alanları, cafeleri, restoranları bulunan sitelerle, takdir topluyor. 

Müşterilerine uygun ödeme kolaylığı sağlayan Baysal İnşaat'ın yeni yapacağı 1461 Rezidans'ta ise yok yok. Bu projede 14 bin metrekarelik kapalı otoparkın yanı sıra 12 bin metrekare peyzaj alanı, alışveriş merkezleri, cafeler, restoranlar ve bir de okul olacak. Bir aile firması olan-Baysal İnşaat'ın Genel Müdürü Harun Baysal ve Proje Müdürü Sinan Baysal ile Baysal İnşaat'ı ve hedeflerini konuştuk. 

HARUN BAYSAL: KALİTE ARTTI 

Teknolojinin geliştiği gibi inşaat sektörü gelişti. Ürünlerin kalitesi de arttı. Bizim de ürettiğimiz ürünlerin de kalitesi arttı. Kalitenin artmasıyla birlikte maliyetler de artmış oldu. Daha önce...