18 / 05 / 2024

Baysaş Fikirtepe ne durumda

Baysaş Fikirtepe ne durumda

Kadıköy Fikirtepe’de daha önce bir adada kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayan Baysaş, proje gerçekleştireceği ada sayısını ikiye çıkarttı. Toplam 516 yapının yıkımlarına devam eden Baysaş, iki ay içinde ruhsatı alıp projeye başlamayı planlıyor...

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

13 bin 400 metrekare alan üzerinde yükselen Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzası taşıyor. Optimist Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

"İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılan Optimist Residence projesi Mist İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Kadıköy Optimist Fikirtepe ne zaman tamamlanacak?

Transform Fikirtepe ne zaman teslim?

1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Transform Fikirtepe projesi dört bloktan oluşuyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Toplam 1080 daire ve 12 ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzası taşıyor. Peki Transform Fikirtepe daire fiyatları ne kadar 2017?

Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

2018'in sonunda teslim edilmesi planlanan Fortis Sinanlı projesi Yiğit Group ve Sinanlı Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Fortis Sinanlı Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

Toplam 579 konuttan meydana gelen İstanbul 216 Fikirtepe projesi Baysaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki İstanbul 216 Fikirtepe ne zaman teslim?

Baysaş İnşaat İstanbul 216'da yüzde 15'e varan indirim!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği İstanbul 216 projesinde yılın son indirimi. 36 ay sıfır faizle ve peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirimle konut satışı yapılan projede fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.

'Fikirtepe, İstanbul'un cazibe merkezi olacak!'

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen İstanbul 216 projesi, Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams'ı ağırladı. Adams, Brooklyn ile Fikirtepe arasındaki benzerlikleri anlattı. İşte ziyaretin ayrıntıları...

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim!

Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim bilgisi kapsamında telefon 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Fikirtepe'ye Fatma Güldemet Sarı'nın eli değecek!

Fikirtepe'de hanımlar iş başına, sorunların çözümüne hanımeli değiyor! Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde 5. yılına giren sorunlar yumağının çözümü noktasında çok mesafe kat edilmesine rağmen, hala devam eden problemler de yok değil.

Baysaş Fikirtepe ne durumda Haberi

Baysaş Fikirtepe ne durumda

Fikirtepe’yi İstanbul Anadolu Yakası’nın en prestijli bölgelerinden biri haline dönüştürecek çeşitli nedenlerle uzayan kentsel dönüşüm sürecinde işler yoluna girdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın riskli alan ilan etmesinin ardından, hazırlanan master plan çerçevesinde dönüşecek olan Fikirtepe’de daha önce 253 binanın bulunduğu bir adada kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceğini açıklayan Baysaş, proje gerçekleştireceği ada sayısını ikiye çıkarttı. Böylelikle Baysaş, Fikirtepe’de iki ada, 147 parselde toplam 516 yapıyı dönüştürecek.


İki adada 516 binayı dönüştürecek

Baysaş Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, Fikirtepe’de yaklaşık 3 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm sürecinde dönem denem sıkıntılar yaşandığını ancak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Fikirtepe’yi riskli alan ilan etmesiyle planlı ve sağlıklı bir kentsel dönüşüm sürecinin önünün açıldığını kaydetti. Şemsettin Aydın, sıkıntılı dönemlerde karamsarlığa kapılmayıp çalışmalara devam ettiklerini ve Fikirtepe’de...