04 / 05 / 2024

Baz istasyonları projeleri

Baz istasyonları projeleri

Baz istasyonu ölçümleri artık anlık verilecek. BTK Kurul 2. Başkanı Turgut Ayhan Beydoğan, baz istasyonlarının ölçüm değerlerinin canlı olarak BTK' nın internet sitesinde yayınlanacağını bildirdi....

Herkes dikkatli olsun! Telekom operatörlerinden ortak açıklama geldi!

Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği’nden yapılan açıklamada Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone enerji iletimi konusundaki onarım çalışmalarına devam ederken, bölgeye sevk edilen mobil baz istasyonlarıyla iletişim sağlanmaya çalışılıyor.

Akaryakıt istasyonlarındaki gizli hileler deşifre edildi! Aracınıza yakıt alırken buna dikkat edin

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarında yaşanan fiyat artışları yüzünden bazı benzin istasyonlarında gizli düzenek ve hile yapılmak suretiyle yasa dışı işlemler yapıldığı ortaya çıktı. İşlemler nedeniyle araç sahipleri mağdur olurken kamu da zarara uğratıldı.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Bayreyn'de bazı inşaat projeleri yeniden gözden geçirilecek!

2020 yılı genel giderler bütçesi çerçevesinde salgınla mücadele kapsamında acil harcamaları karşılamak amacıyla Bahreyn'de bazı inşaat ve danışmanlık projelerinin yeniden gözden geçirilmesini onayladığı belirtildi.

Depremde kaç baz istasyonu ayakta kalır?

İstanbul’da 7’nin üzerindeki, altyapının çöktüğü bir depremde saatlerce kimseye ulaşılamayacağı söyleniyor. Peki Binaların üzerinde bulunan baz istasyonlarının kaçı ayakta kalacak, kaçı binalarla birlikte çökecek?

4 maddede bina ortak alanlarındaki baz istasyonlarının vergilendirilmesi!

Bina ortak alanlarındaki baz istasyonlarının vergilendirilmesi nasıl oluyor. İşte tüm detaylarıyla bina ortak alanlarındaki baz istasyonlarının vergilendirilmesi...

Baz istasyonlarına yapılan kiralama meclis gündeminde!

Baz istasyonlarına kiralama yoluyla tahsiste bulunan kurum ve kuruluşlara ve baz istasyonlarının kurulduğu yerleşim yerlerinde vatandaşların görüşlerinin alınıp alınmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Halkalı-Gebze banliyö hattında tabelalar takılıyor!

Halkalı-Gebze banliyö hattında sona yaklaşıldı. Bazı istasyonların isimlerinin tabelaları da takıldı. Hatta gelinen son durum ise havadan görüntülendi...

Kapalıçarşı'daki tahribat pes dedirtti!

İstanbul’a gelen turistlerin uğramadan gitmediği Kapalıçarşı, çatısında bulunan klima ve baz istasyonları ile eziliyor. 558 senelik yapının iç kısımlarındaki tahribat ise pes dedirtiyor...

Gaziray 2019 sonunda tamamlanacak!

Gaziantep’e metro konforunda banliyö hizmeti verecek olan Gaziray projesinin çalışmalarına  devam ediliyor. Günde 100 bin kişinin taşınması planlanan 1.1 milyar liralık Gaziray projesinde bazı istasyonlar tamamlanma aşamasına geldi.

YİD modeliyle yapılan ulaştırma projeleri mecliste!

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan bazı ulaştırma projeleri için işletmeci firmalara ödenen tutarlar meclis gündemine taşındı..

Baz istasyonu kurmada yeni dönem!

Bugün itibari ile yürürlükte olan Yeni İmar Yönetmeliği ile GSM operatörlerinin baz istasyonu kurarken belediyelerden izin alma zorunluluğu kaldırıldı. Böylece, baz istasyonları ruhsatı olmadığı gerekçesiyle sökülemeyecek..

Baz istasyonu kurmak için gerekli izinler 2017!

Elektronik haberleşme istasyonları kurmak için alınması gereken izinler Yeni İmar Yönetmeliği'nde yer alıyor. İşte baz istasyonu kurmak için gerekli izinler 2017..

Baz istasyonları projeleri Haberi

Baz istasyonları projeleri

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Kurul 2. Başkanı Turgut Ayhan Beydoğan basın mensuplarıyla düzenlediği sohbet toplantısında, BTK'nın tüketici haklarını koruma konusunda hayata geçirdiği projelere yönelik olarak 2012 ve 2013 yıllarında yapılan önemli düzenleme çalışmaları anlatarak, Hat Sorgulama Hizmetinin kişilerin bilgisi dışında kimlik bilgilerinin kullanılması suretiyle adlarına açılan ve satışa sunulan "açık hatlar"ın önlenmesi sağlandığını belirtti. 2,5 milyon kişinin üzerinde kullanıcının sorgulama yaparak, bu hizmetten yararlandığını ifade eden Beydoğan, 809 bin kişinin kullandıkları hatları üzerilerine aldıklarını söyledi.


"Faturalar basit ve anlaşılır olacak"


Elektronik haberleşme sektöründe faaliyette bulunan sabit ve mobil telefon işletmecileri tarafından düzenlenen faturalarla ayrıntılı faturalara ilişkin çalışma başlatıldığını belirten Beydoğan, bu çalışmayla tüketicilere, faturaların, basit bir şekilde, yeterli bilgi ile  sunumunun sağlanması ve faturalarda yer alan ücretlerin, herhangi bir...