16 / 05 / 2024

Baz İstasyonu Sağlığa Zararlı mı

Baz İstasyonu Sağlığa Zararlı mı

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), baz istasyonlarının şehir dışına taşınmasına yönelik yüksek yargı kararının bir çözüm olmadığını savundu

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy 5 No’lu Acil Sağlık Hizmet İstasyonu'nu hizmete açtı.

Bitlis Güroymak Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu vatandaşların hizmete açıldı.

Metal Yapı Grubu sağlık sektörüne giriyor!

İnşaat ve eğitimde faaliyet gösteren Metal Yapı Grubu, sağlığa da girmeyi planlıyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, onkoloji hastanesi kuracaklarını söylüyor. 

Ömer Faruk Çelik: Sağlıksız yapıları ortadan kaldıracağız!

Şehzadeler Belediyesi olarak büyük bir kentsel dönüşüm projelerinin bulunduğunu belirten Başkan Ömer Faruk Çelik, “Gecekondulardan oluşan bazı mahallelerde sağlıksız yapıları ortadan kaldıracağız” dedi

Kayseri Hacı Osman Çilsal Toplum Sağlığı Merkezi açıldı!

Kayseri Hacı Osman Çilsal Toplum Sağlığı Merkezi Vali Orhan Düzgün ve protokol üyelerinin de katılımıyla İncesu’da hizmete açıldı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün törende konuşma yaptı.

Konya Derbent Toplum Sağlığı Merkezi Entegre binası açıldı!

Konya’nın Derbent ilçesinde, devlet vatandaş işbirliği ile yapılan Derbent Toplum Sağlığı Merkezi Entegre Hizmet binası düzenlenen törenle ilçe halkının hizmetine açıldı.

Sultangazi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yarın açılıyor!

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açılıyor. 7 bin 914 metrekare inşaat alanından oluşan merkezin açılış töreni Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek...

Mobilya alımında sağlıklı malzeme şart!

Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, "Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı" ifadesini kullandı.

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 2 Şubesi açıldı!

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 2 Şubesi, İsmail Demirörs Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 15 Ekim'de Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi'nde açıldı.

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 1 Şubesi açıldı!

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 1 Şubesi, İsmail Demirörs Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 15 Ekim'de Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi'nde açıldı.

Mobilya alımında sağlıklı malzeme şart!

-Alfemo Pazarlama Müdürü Zoral: "Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı" dedi.

Sehlen Turizm Eğitim Sağlık Yayın. İnşaat San.ve Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi açıldı!

Sehlen Turizm Eğitim Sağlık Yayın. İnşaat San.ve Ticaret Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi, Mustafa Topbaş Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde açıldı.

Baz İstasyonu Sağlığa Zararlı mı Haberi

Baz İstasyonu Sağlığa Zararlı mı

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), baz istasyonlarının şehir dışına taşınmasına yönelik yüksek yargı kararının bir çözüm olmadığını, kararla birlikte daha yüksek güçte ışıma yapan, dolayısıyla kuruldukları bölge için daha fazla tehlike içeren istasyonların kurulacağını iddia etti.


Baz istasyonlarının şehir dışına taşınmasına yönelik kararla ilgili EMO'dan yapılan yazılı açıklamada, yargının verdiği elektromanyetik kirlilik ve insan sağlığı üzerindeki tehdit karşısında baz istasyonlarının şehir dışına taşınması kararının, sorunu teknik ve içinden çıkılmaz bir hale getirdiği vurgulandı.


Baz istasyonlarının denetim dışı, gizli-saklı olarak, kamunun onayı olmaksızın istenilen her yerde kurulmasının halkın sağlığını tehlikeye atarken, yeni alınan kararla baz istasyonlarının şehir dışına taşınmasıyla da halk sağlığının güvence altına alınamayacağı kaydedilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:


''Kararla birlikte daha yüksek güçte ışıma yapan, dolayısıyla kuruldukları bölge için daha fazla...