02 / 05 / 2024

BD Asya İnşaat şirketi

BD Asya İnşaat şirketi

BD Asya İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Behrem Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Sultanbeyli'de kuruldu.

Asya Eğitim Ve Öğretim Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Eğitim Ve Öğretim Hizmetleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dişikitli tarafından kuruldu.

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İst Asya İnşaat Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Emiroğlu tarafından kuruldu.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Bir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Gökhan Doğan ve Hamza Bölek ortaklığında kuruldu.

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Najıb Ibrahımzada  ve Sardar  Sabzwarı tarafından kuruldu.

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti .İstanbul   Şubesi Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Kemal   Değirmenci tarafından açıldı.

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Global Asya Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özyavaş tarafından kuruldu.

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

Bd İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çığır tarafından kuruldu.

Asya İmar Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya İmar Harita Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Özdemir tarafından kuruldu.

Asya Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Doğan tarafından kuruldu.

Türk inşaat şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu!

Türk yatırımcıların da rotasını değiştirdi. İnşaat gibi alanlarda Türk şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu. 

BD Asya İnşaat şirketi Haberi

BD Asya İnşaat şirketi

BD Asya İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Behrem Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Sultanbeyli'de kuruldu. 


BD Asya İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak.Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir.Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma ve soğutma...