29 / 04 / 2024

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 



Özbekistan'da 10000 konut inşa eden Özgüven Mimarlık ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Onur Özgür Özgüven, bölgede yeni konut projelerini hayata geçirmek için düğmeye bastı. 

 Özgüven İnşaat Orya Asya da 1500 konut inşa edecek! 

Takvim'de yer alan habere göre; Orta Asya'nın en yüksek binasının yatırımcısı olarak uzun süre gündemden düşmemişti. 2 ayrı projede toplam 1500 konut projesinin de başlayacağının müjdesini veren Özgür Onur Özgüven; "Orta Asya'daki yatırımlarına Kazakistan'da devam edeceğiz. 2016-2021 yılları arasında en hızlı gelişen Türk şirketlerinden biriyiz. Özgüven Mimarlık ve İnşaat A.Ş olarak yatırım, proje, anahtar teslimi inşaat ve uygulama hizmetleri veriyoruz. Ses getiren projelere imza atmanın altındaki en büyük başarı güven ve güvenli üretimdir. Nestone projesi de onlardan biriydi aynı zamanda projenin yatırımcısıyız. Hedefler doğrultusunda dünyanın birçok ülkesinde hayata geçirmeyi düşündüğümüz projelerimiz var. Son zamanlarda ekonomistlerden gelen soruların başında 'Türkiye'de de projeleriniz olacak mı?' Evet. Bodrum ve Marmaris'te yazlık projelerimiz, Artvin'de ise 2 ruhsatımız var, çok yakında büyük bir maden yatırım başlayacak. Bununla beraber yüzlerce kişiye çalışma ortamı sağlamış olacağız. İşin en mutluluk veren yönlerinden biri kesinlikle birilerine umut olmak" dedi.

 

Özgür Onur Özgüven kimdir?

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!


Geri Dön