16 / 05 / 2024

özgüven inşaat orta asya konut inşası

özgüven inşaat orta asya konut inşası

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Behçet Engin tarafından kuruldu.

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Tarık Taşova tarafından kuruldu.

Cml Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cml Güven İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Bozkurt tarafından kuruldu.

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Mes Özgüzel İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Özgüzel İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüzel tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü güven endeksi Ağustos'ta yüzde 2,3 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan sektörel güven endeksi verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,3 azaldı ve 85 oldu. 

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 11,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan ekonomik güven endeksi verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 11,6 oranında artarak 87 değerini aldı.

İnşaat sektörü güven endeksi Temmuz'da yüzde 11,6 arttı!

Hizmet sektörü güven endeksi Temmuz ayında geçen aya göre yüzde 20,2, perakende ticarette yüzde 9,6, inşaat sektöründe 11,6 arttı

İnşaat sektörü güven endeksi Haziran'da yüzde 33.1 arttı!

Mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi Mayıs 2020'de 58,5 iken bu ay yüzde 33,1 arttı...

özgüven inşaat orta asya konut inşası Haberi

özgüven inşaat orta asya konut inşası

Özbekistan'da 10000 konut inşa eden Özgüven Mimarlık ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Onur Özgür Özgüven, bölgede yeni konut projelerini hayata geçirmek için düğmeye bastı. 

Takvim'de yer alan habere göre; Orta Asya'nın en yüksek binasının yatırımcısı olarak uzun süre gündemden düşmemişti. 2 ayrı projede toplam 1500 konut projesinin de başlayacağının müjdesini veren Özgür Onur Özgüven; "Orta Asya'daki yatırımlarına Kazakistan'da devam edeceğiz. 2016-2021 yılları arasında en hızlı gelişen Türk şirketlerinden biriyiz. Özgüven Mimarlık ve İnşaat A.Ş olarak yatırım, proje, anahtar teslimi inşaat ve uygulama hizmetleri veriyoruz. Ses getiren projelere imza atmanın altındaki en büyük başarı güven ve güvenli üretimdir. Nestone projesi de onlardan biriydi aynı zamanda projenin yatırımcısıyız. Hedefler doğrultusunda dünyanın birçok ülkesinde hayata geçirmeyi düşündüğümüz projelerimiz var. Son...