06 / 05 / 2024

Yorum İnşaat ve Turkmall 10 bin konut inşa edecek!

Yorum İnşaat ve Turkmall 10 bin konut inşa edecek!

Yorum İnşaat ve Turkmall ortak girişiminin Bayrampaşa'da inşasına başladığı 558 konuttan oluşan Yorum İstanbul Evleri, bu girişimin İstanbul'da gerçekleştireceği 10 bin konutluk projenin ilk ayağını oluşturuyor



Yorum İnşaat ve Turkmall ortak girişiminin Bayrampaşa'da inşasına başladığı 558 konuttan oluşan Yorum İstanbul Evleri, bu girişimin İstanbul'da gerçekleştireceği 10 bin konutluk projenin ilk ayağını oluşturuyor. Ortak girişim Silivri'den Riva'ya kadar olan bir alanda konut yapmayı planlıyor.

İstanbul'un özellikle orta kesimin en eski yerleşim bölgelerinden olan Bayrampaşa, son dönemde art arda gerçekleşen gözde gayrimenkul projeleri ile öne çıkıyor. Gerek AVM, gerekse konut inşaatı açısından pek çok projeye imza atılıyor. Bu yatırımlardan biri de Yorum İstanbul Evleri. Proje, sektörün deneyimli şirketlerinden Yorum1 inşaat ile Turkmall Ortak Girişimi tarafından gerçekleştiriliyor. Toplam 558 konuttan oluşan Yorum istanbul Evleri'nin yüzde 55'i beşini oluşturan yaklaşık 300 konut, beş hafta gibi kısa bir zamanda satıldı. Proje Koordinatörü Cenk Biber Yorum İstanbul Evleri ile ilgili şu bilgileri verdi:

Mortgage Market: Projeden biraz bahseder misiniz

Cenk Biber: Forum İstanbul'un hemen yanı başında yer alan Yorum İstanbul Evleri'nin arazi büyüklüğü 21 bin 182 metrekare. Satılabilir alanı 51 bin 962 metrekare olan Yorum İstanbul'da 16 bin 500 metrekare yeşil alan bulunuyor. 1+1'den 3+1'e, 62 metrekareden, 143 metrekareye, bahçe katından 3+1 dubleks ve teraslı dairenin yer aldığı çok geniş seçenekler sunuyoruz.

Neden Bayrampaşa tercih edildi

Biber: Bayrampaşa İstanbul'un en eski yerleşim mekanlarından. Projeyi bilen ve takip eden önemli bir kesim vardı. Onlar öncelikli olarak bir iki hafta içerisinde Yorum İstanbul Evleri'nden konut aldılar. 10 Ekim'de yaptığımız lansman sonrasında ise satışlar hızlandı. Bizim hedeflediğimiz 2011 Mayıs ayma kadar kalan konutları bitirmek. 558 konutluk projenin yatırım değerinin yaklaşık 110 milyon dolar.

Yorum İnşaat olarak Yorum istanbul Evleri dışında İstanbul'da başka konut projeleri planlıyor musunuz

Biber: Yorum İnşaat ve Turkmall ortak girişimi olan Yorum İstanbul Evleri, 10 bin konutluk projenin ilk ayağını oluşturuyor. şžu an diğer konut projeleri üzerinde çalışıyoruz. Yapacağımız projeler ağırlıklı olarak Avrupa yakasında olacak. Silivri'den Riva'ya kadar olan bir alanda konut yapmayı planlıyoruz. Bizim konut projelerine girme nedenlerimizin başında birbiriyle doğru ilişkilendirilmiş alışveriş merkezi ile konut projesi yapmak var.

ödeme koşulları nasıl

Biber: Yorum İstanbul Evleri'nde konut alacakların yüzde 10 gibi bir kısmını peşin ödeyerek 120 ay taksitle ve yüzde 0.79 faizle ev sahibi olabiliyorlar. İş Bankası, Al Baraka ve Yapı Kredi Bankası Yorum İstanbul Evleri'nin satış ofisinde stand açarak projeden ev almak isteyenlere kredi olanakları sağlıyor.

Neden konut projesine girdiniz

Biber: Bizim konut projelerine girme nedenlerimizin başında birbiriyle doğru ilişkilendirilmiş alışveriş merkezi ile konut projesi yapmak var. Konut için çok güzel yaşam alanları yaratmış oluyorsunuz. Bu da güzel bir sinerjiye yol açıyor. Yorum İnşaat ve Turkmall olarak bunu hedefliyoruz aslında. Biz konutları satarken bir de doğayı önemsediğimizi göstermek adına her konut alan aile adına 15 fidan dikiyoruz. Bunu çekül'le ortaklaşa gerçekleştiriyoruz. Yakında Kemerburgaz'da 9 bin ağaçlık bir Yorum Ormanları olacak.

Yorum İstanbul Evleri'ni diğer projelerden ayıran özellikler nelerdir

Biber: Yorum İstanbul Evleri'nin lokasyon olarak diğer projelerden ayıran önemli özelliğinden birisi de gerçekten şehrin içinde yer alması. Mesela iki dakikalık mesafede metro istasyonu bulunuyor. TEM ve E-5'e çıkmak Yorum İstanbul Evleri'nden çok kolay. Biz Yorum İstanbul Projesinin gerçekten iyi bir noktada yer aldığı düşüncesindeyiz.

604 kapalı, 53 tanede misafir otoparkı bulunan Yorum İstanbul Evleri'nde 1+1 daireler için kapalı otopark içinde ardiye veriyoruz. Bir de site sakinleri için sanat parkuru oluşturuyoruz. Sanat parkurunda günümüz sanatçılarının eserleri olacak ve site sakinleri yürüyüşlerini bu eserler arasında gerçekleştirecek.
mortgage

www.yoruminsaat.com.tr

http://www.yorumistanbul.com/

 444 8 494


Geri Dön