05 / 10 / 2024

BDDK binasının ihalesi

BDDK binasının ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun İstanbul Ataşehir Finans Merkezi’ndeki hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşım işinin ihalesi yapıldı...

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

İzmit TCDD Hizmet Binası'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan TCDD Hizmet Binası'nın inşaatı devam ediyor. Binanın yapım ihalesini Ersan İnşaat 1.4 milyon TL'ye kazandı.

Kandıra belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi ve ihaleye 2 firma teklif verdi.

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı. İhalesi süreci tamamlandıktan sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak inşaata başlanacak.

Botaş Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı ihalesi yarın!

Botaş Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara kamu binası inşaatı ihalesi bugün!

Kamu İhale Kurumu Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi, TOKİ tarafından bugün gerçekleştiriliyor..

Çerkezköy MOBESE Merkezi Binası'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ'da 2 milyon 324 bin TL'ye inşa edilen MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası'nın ihalesi yapıldı. İhaleyi Ak Kardeşler İnşaat 1 milyon 789 bin Lira teklifle kazandı.

İFM Merkez Bankası binasının ihalesi ertelendi!

28 Şubat’ta açık ihalede tekliflerin alındığı İstanbul Finans Merkezi Merkez Bankası binasının ihalesi iptal edilerek ertelendi.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark ihalesi gerçekleşti.

İzmir Opera Binası'nın ihalesinde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Mavişehir'de inşa edilecek opera binasının ihalesi sonuçlanamıyor. 20 Ocak 2017'de çıkılan ikinci ihale de iptal edildi.

BDDK binasının ihalesi Haberi

BDDK binasının ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK), İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'ndeki hizmet binasının arsa satış karşılığı gelir paylaşım işinin ihalesinde, idare payı gelirine en yüksek teklifi 291 milyon 840 bin TL nakdi ödeme ve 159 milyon TL maliyetindeki 93 bin 400 metrekarelik BDDK hizmet binasının anahtar teslimi yapılarak teslim edilmesini içeren teklifiyle YDA Group verdi. 30 bin kişiye istihdam sağlayacak olan Finans Merkezi yaklaşık 2 milyon 500 bin metrekare inşaat alanının içerisinde olacak. Burada 319 bin metrekare toplam inşaat alanı ile yer alan BDDK parseli, 7 katlık bir baza üzerine oturan kulelerden...