28 / 04 / 2024

be sa evleri

be sa evleri

Ataşehir Şerifali'de inşa edilen BE-SA Konutları'nda fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Banu Evleri 2'de Anner Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri 2 projesinde Anneler Günü'ne özel beştaş pırlanta hediye ediliyor. Kampanya projeden konut alan herkes için Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak. 

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Beşinci Levent Evleri daire fiyatları!

Beşinci Levent Evleri daire fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Beşinci Levent projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Ankara Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi Beşikkaya Aile Sağlığı Merkezi'ni hizmete açtı.

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri mağdurlarından eylem!

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri'nden ev alanlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Mağdurlar eylem yaparak evlerinin tamamlanmasını istedi.

Bilecik Bahçelievler ve Beşiktaş'a sağlık ocağı!

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Keşan Beğendik TOKİ Evleri başvuru!

Fiyatların 85 bin 401 TL'den başladığı projede 2 adet daire satışta. İşte Keşan Beğendik TOKİ Evleri başvuru...

Nefis Çankaya Evleri sahiplerine 9 ayda yüzde 35 kar sağladı!

Nefis Çankaya Evleri, 9 ay gibi kısa bir sürede konut sahiplerine yüzde 35’e varan kazanç getirdi. YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Çankaya, Nefis Çankaya Evleri’ne Ankaralılar’ın büyük ilgi gösterdiğini belirtti.

Beşiktaş Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Sağlıklı Yaşam Merkezi, Cihannuma Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış töreniyle açıldı. Açılışa Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Beşirli Yalı Evleri daire fiyatları!

Beşirli Yalı Evleri daire fiyatları 385 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. NT Yapı tarafından hayata geçirilen Beşirli Yalı Evleri projesi Temmuz 2017 tarihinde teslim edilecek...

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 daire!

Esenyurt Sağlıkkent Evleri'nde kampanyalı son 20 adet 3+1 daire 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Sağlıkkent Evleri'nde 0,95 faizle 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

be sa evleri Haberi

be sa evleri

BE-SA İnşaat 2008 yılının Haziran ayında Ataşehir Şerifali'de inşaatına başladığı BE-SA Konutları projesini önümüzdeki Nisan sonunda tamamlayacak ve konutları sahiplerine teslim edecek. 3 bin 125 metrekare alana kurulan BE-SA Konutları'nın toplam inşaat alanı ise 12 bin metrekare.

9, 11 ve 12 katlı üç bloktan oluşan BE-SA Konutları'nda toplam 66 adet daire var. Her katta iki daire bulunuyor. Projede ayrıca kapalı otopark, bireysel kombi ısıtma sistemi, ankastre mutfak, ebeveyn banyo yer alıyor.

BE-SA Konutları'nda evlerin alanları 125 ile 210 metrekare arasında değişiyor. Evler 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks çeşitliliğinde yapılıyor. Fiyatları 345 bin TL'den başlıyor, 425 bin TL'ye kadar yükseliyor. İş Bankası'ndan yüzde 25 peşinatla, 12 ay vade farksız ya da 60 ay yüzde 0,76 vade farkıyla konut kredisi kullanılabiliyor.

BE-SA...