08 / 07 / 2024

bebek evleri nelerdir

bebek evleri nelerdir

Hükümet, 0-3 yaş bebekler ile 3-6 yaş çocukların kreşte birlikte bakıma alınması uygulamasını değiştiriyor. Artık 36 ay altı bebekler için 'bebek evleri' kurulacak.

Kira yardımı nasıl alınır? Başvuru şartları nelerdir?

Kentsel dönüşüm kapsamında evleri yıkılan vatandaşlara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca kira desteği veriliyor. Peki, kira desteği başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler!

6 yeni konut kampanyasına başlayan TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ'den dar gelirlilere 5 bin lira peşinatla ev başvuru şartları nedir? TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler nelerdir?

Minyatür Evler, Forum Aydın’da ziyaretçilerini bekliyor!

Aydın kentinin gözde adresi Forum Aydın, 24 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği “Minyatür Evler” sergi ve etkinlik projesi kapsamında, büyüleyici bir bebek evleri sergisine ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

Birce Akalay Bebek'te kiralık ev arıyor!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti.

Çalışan annelere bebek evleri müjdesi!

Hükümet, 0-3 yaş bebekler ile 3-6 yaş çocukların kreşte birlikte bakıma alınması uygulamasını değiştiriyor. Artık 36 ay altı bebekler için 'bebek evleri' kurulacak.

Çalışan anneler için bebek evleri kurulacak!

Hükümet, 0-3 yaş bebekler ile 3-6 yaş çocukların kreşte birlikte bakıma alınması uygulamasını değiştiriyor. Artık 36 ay altı bebekler için 'bebek evleri' kurulacak.

Lojman tahsis türleri nelerdir?

Lojman evleri, bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere parasız ya da az bir kira karşılığında verilen konutları ifade ediyor. Peki, lojman tahsis türleri nelerdir? İşte yönetmelik esasları...

TOKİ yoksul evleri şartları!

Hayata geçirilen TOKİ konut projelerinin başvuru ve ödeme koşulları yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına gelir grubuna göre değişiyor. Peki TOKİ yoksul evleri şartları nelerdir? İşte TOKİ yoksul evleri...

Türk işadamları genellikle Bebek ve Kanlıca'daki yalılarda oturuyor!

Ekonominin güçlü isimlerinin evleri de servetleri kadar göz kamaştırıyor. İş adamlarının çoğunluğu boğaz kenarında olan yerlerde oturuyor. Ağırlık Bebek ve Kanlıca' da. İşte o evler...

Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Toki'nin İstanbul'da yapımı süren projeleri hangileridir? Toki'nin İstanbul'da inşaatı devam eden konut projeleri nelerdir? TOKİ İstanbul evleri projelerinden hangilerinin inşaatı sürüyor? İşte Toki İstanbul evleri ve yapımı süren projeleri 2014!

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

bebek evleri nelerdir Haberi

bebek evleri nelerdir

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, özel kreş ve bakım evlerine ilişkin yönetmelikte değişiklik yaptı. 0-3 yaş (36 aya kadar olan) bebekler ile 3-6 yaş (37- 66 ay) arasındaki çocukların kreşlerde birlikte bakım alması uygulamasına son verildi. Yeni düzenlemeyle, 0-36 aylık bebekler, kreş ya da toplumda bebek evi olarak da adlandırabilecek kurumlarda, 37-66 aylık çocuklar ise gündüz bakım evlerinde hizmet alacak. Bakanlık, bebek grubu ve çocukların aynı binada bakılmasının zararlı olduğunu düşünerek böyle bir adım attı. Yeni düzenleme, çalışan ve bebeğini çok küçük dönemde kreşe bırakmak zorunda kalan annelerin 'Çocuğum büyükler arasında sıkıntı yaşar mı?' endişesine de son verecek. Kreşler, yeni eğitim döneminde hizmet verdiği yaş grubuna göre kayıt alacak. 

PARA CEZASI UYGULANACAK 

Düzenlemeye uygun hareket etmeyen kreşlere para cezası ve kapatma...