09 / 05 / 2024

bebek iskele

bebek iskele

İSPARK, Bebek’te teknelerin sahile park etmesi için 250 tekne kapasiteli 5 milyon liralık maliyetle tekne park inşa edecek. Tekne parkın işletmesi ise İSPARK tarafından yapılacak

Kocaeli Başiskele'de 16.2 milyon TL'ye satılık 4 adet arsa!

Kocaeli Başiskele'de ilçe belediyesi tarafından 16 milyon 272 bin 352 TL bedelle 4 adet arsa satışa çıkarılıyor. Arsaların ihalesi 20 Kasım 2014 Perşembe günü yapılıyor...

Gayrimenkulün en değerli semti Bebek oldu!

Gayrimenkul fiyatları sürekli yükselen Türkiye’nin en değerli semti İstanbul’daki Bebek oldu. Satılık konutta 20 bin 858 liralık metrekare fiyatına sahip semti yine İstanbul’da Yeniköy ve Emirgan izliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 ahşap iskele için ihaleye çıkıyor!

Kentin tarihi belleğinde yer etmiş ahşap iskeleleri Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yeniden canlandırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

Ali Ağaoğlu Hazal Mesudiyeli ile önceki gün Bebek’te görüntülendi!

Ali Ağaoğlu Hazal Mesudiyeli ile önceki gün Bebek’te görüntülendi. Babası Cengiz Mesudiyeli’nin yaş farkından dolayı onay vermediği ilişkisini bu sert tepkiye rağmen noktalamayan genç kızın keyfi yerindeydi.

Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi ilk suyu verdi!

İSU Genel Müdürlüğü, işlettiği atıksu arıtma tesislerinden arıtılan atık suların sanayi kuruluşları ile yeşil alanlarda kullanılması için yaptığı Başiskele Kullar Atıksu Arıtma Tesisi Geri Kazanım Suyu Projesinden sanayi kuruluşlarına ilk suyu verdi.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 iskele için ihale 13 Kasım'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 ahşap iskele için 13 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkacak. Proje 6 ayda tamamlanarak, İzmirliler'in kullanımına açılacak...

Kocaeli Başiskele Mehmet Çavuş Caddesi asfaltlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de asfalt uygulamaları yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Mehmet Çavuş Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi terminallerde bebek bakım odaları düzenleyecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, görev ve sorumluluk alanı içerisindeki otobüs terminallerindeki bebek emzirme ve bakım odaları düzenleme çalışmalarını başlattı. Odaların hepsinin yaklaşık 15 gün içinde bitirilmesi bekleniyor.

Başiskele'de belediyeden 12 milyon TL'ye konut dışı kentsel çalışma alanı!

Başiskele Belediye Başkanlığı; Başiskele Karşıyaka'da yer alan konut dışı kentsel çalışma alanını 16 Ekim 2014 tarihinde Perşembe günü saat 11.00'de açık teklif usulü ile ihaleye çıkarıyor.

Çankırı'da iskele kazası: 1 işçi öldü!

Çankırı Kurşunlu'da iskele kazası. Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Dış yapıda çalışan Murat Yüksel, vincin iskeleye çarpması sonucu altıncı kattan iskele ile birlikte yere çakıldı...

Taksim'deki iskele neden çöktü?

Dünyanın güvendiği kalıp uzmanı Doka Genel Müdürü Ender Özatay, Taksim’de çöken iskele ile ilgili, İskele dizaynlarında 3 unsura dikkat edilmeli. Bunlar; rüzgar yükü, iskele üzerinde oluşacak hareketli yükler ve iskelenin kendi yüküdür dedi...

Taşeron iflas ederse, kiralık iskele de haczediliyor!

Sermaye yapısı güçsüz taşeron inşaat şirketlerinin kapanması inşaat malzemecilerini de zor durumda bırakıyor. Taşeronların iflasıyla birlikte onlara kiralama yapan kalıp ve iskele sistemleri şirketlerinin mallarına da haciz geliyor.

bebek iskele Haberi

bebek iskele

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait proje kapsamında aynı anda 250 tekne park edebilecek. İskelenin işletmesi İSPARK tarafından yapılacak. Yaklaşık 5 milyon TL’ye mal olması planlanan projenin ‘Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) Raporu’ tamamlandı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi. Projenin onaylanmasından sonra park alanının inşasına başlanacak. Sahil şeridinde 126 bin metrekare alan, tekneler için park alanı haline getirilecek. İskelelerin uzunluğu ise 622.5 metre olacak. İskeleler deniz dibine 273 tonozla...