05 / 05 / 2024

Bebek Otel orjin

Bebek Otel orjin

Boğaz hattının en ikonik binaları arasında yer alan Bebek Otel, Orjin Grup tarafından kiralanmaya çok yakın.

İzmir Hyatt Regency Otel 2021'de hizmete açılacak!

Orjin Grubu’nun, İzmir’de yaptığı dünya çapındaki prestij projesi “İstinyePark İzmir” bünyesinde açılacak otel markasının, Hyatt Regency olmasına karar verildi. İzmir Hyatt Regency 2021'de hizmete açılacak...

Muzaffer Yıldırım otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor!

Ünlü yapımcı Muzaffer Yıldırım, otelcilikte ‘The Stay’ markasıyla büyüyor. Yıldırım, ay sonunda Bebek Otel’i yenilenmiş haliyle açıyor. Yıldırım, Haliç’te bir tersaneyi, Alaçatı’da bir tavuk çiftliğini otele dönüştürecek. Sırada ise Küba’daki ilk Türk oteli var.

Orjin Grup Bebek Oteli kiralamaktan vazgeçti!

Orjin Grup’un ortağı Zafer Yıldırım, Bebek Otel’i 20 yıllığına kiralama düşüncesinden vazgeçti. Yıldırım, “Boğaziçi öngörünümü nedeniyle yatırımın önünde ciddi bir bürokrasi var. Çok uzun sürecekti, o kadar süreye sabrım yok” diyor.

Bebek Otel'i Orjin Grup kiralıyor!

Boğaz hattının en ikonik binaları arasında yer alan Bebek Otel, Orjin Grup tarafından kiralanmaya çok yakın.

Bebek Hotel, Katar Kraliyet Ailesi’ne mi satıldı?

Bir dönem önemli edebiyatçıların buluşma noktası olan ünlü Bebek Hotel, 220 milyon dolar bedelle Katar Kraliyet Ailesi’ne satıldığı iddia edildi. Otel Ocak 2019'da rezidansa dönüşüyor.

Pana Yapı, Fikirtepe'de 4 bin konut inşa edecek!

2010 yılında ticaret hayatına başlayan, gerçekleştirdiği projeler ile son dönemde adını sıkça bahsedilen Pana Yapı-İnşaat firmasının Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Bebek Otel'de, Brooklyn projesini ve Fikirtepe'nin yenilenmesini anlattı.

2004 yılında İstanbul'un en eski oteli yeniden hayat bulacakmış!

2004 yılında İstanbul'un ilk oteli olan Royal Otel, Orjin Holding tarafından yeniden hayat bulacakmış. İngiltere'nin İstanbul Konsolosluğu parselinde yer alan otel, 15 milyon dolarlık yatırımla yeniden hayat bulacakmış.

1937 yılında Bebek Caddesi'nde 8 odalı ev 7.100 liraya satılıkmış!

1937 yılında Emniyet Sandığı tarafından verilen ilanda Galata'da üç odalı kargir bir otel 3 bin liraya, Bebek Caddesi'nde üç katlı sekiz odalı ev 7 bin 100 liraya satılacakmış.

Belediye, 1935 yılında Bebek'e otel yapma kararı almış!

18 Haziran 1935 tarihli Akşam Gazetesi'nde yer alan haberde belediye Bebek'e bir otel 1936 bütçesiyle bir otel yapacakmış. 1935 yılında Bebek semti yapılan evler ve bahçelerle değer kazanan bir semt olmuş.

Viceroy, NEF Bebeköy projesinin oteliyle 20 yıllığına anlaştı!

Dünyaca ünlü isimlerin tercihi lüks otel markası Viceroy, İstanbul’un en değerli arazileri içerisinde bulunan Bebek sırtlarındaki Boğaz manzaralı NEF Bebeköy projesinin 58 odalı otelini 20 yıllığına işletmek için Timur Holding ile el sıkıştı

Nurgül Yeşilçay, Bebek'teki evini yeniden dekore ediyor!

Nurgül Yeşilçay, boşanma sonrası Bebek'teki evini tadilata soktu. Yeşilçay, bir haftalık tadilatı sırasında; oğlu Osman Nejat'la birlikte otel'de kalmaya başladı

Zorlu Gayrimenkul, Bebek'te 7 yıldızlı otel yatırımı planlıyor!

İstanbul'da Zincirlikuyu'da Zorlu Center ve Levent'te Zorlu Levent Ofis projelerine devam eden Zorlu Gayrimenkul İstanbul'un en gözde semtlerinden Bebek'te 7 yıldızlı bir otel için hazırlık yapıyor

Rixos Hotels, Royal Otel 'in işletmesini aldı!

Rixos Hotels, mülkiyeti Orjin Grup"a ait Pera"daki tarihi Royal Otel"in işletmesini aldı. Rixos Hotels açıklamasına göre Rixos, İstanbul"daki ilk şehir otelini Pera"da açmaya hazırlanıyor

Bebek Otel orjin Haberi

Bebek Otel orjin

Sözcü'den Can Mumay'ın haberine göre, İstanbul'un tarihi otelleri arasında yer alan Bebek Otel, Orjin Grup tarafından kiralanmaya çok yakın.

Orjin Grup'un ortağı Zafer Yıldırım Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, “İstanbul ve Bebek'in tarihi karakterine uygun, sanat ağırlıklı bir butik otel ve kaliteli bir kafe-restoran olarak bir proje düşünüyoruz” diye konuştu.

Otelin mülk sahibi Karamanoğulları Ailesi ile Orjin tarafı arasında otelin kiralanması için prensipte anlaşıldığı belirtildi.

Otelin önceki işletmecisi ise ünlü müzisyen Ruhi Su'nin oğlu Güngör Su idi. 1955'te açılan Bebek Otel İstanbul sahil hattının ikonik binalarından biri.

Dün sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlarda Bebek Otel’in Katarlılara satıldığı iddia edilmişti.

Bebek Hotel, Katar Kraliyet Ailesi’ne mi...