07 / 05 / 2024

bebek sahili teknepark projesi

bebek sahili teknepark projesi

Paris’in ilk kadın belediye başkanı Anne Hidalgo(56) görevde birinci yılını doldurdu... Başkan 11 Nisan’da Parislileri Belediye Sarayı’na davet ediyor... Bütün gün seçmenlere ayrılacak...

Bebek mobilyalarına denetim geliyor!

Gümrük Bakanlığı, plastik çocuk bileziklerinde kimyasal maddeye rastlanması üzerine yeni önlemler aldı. Bebek mobilyaları, emzik, biberon, diş fırçası gibi onlarca ürün tek tek incelenecek.

Kandıra Cebeci Sahili 3. etapla genişliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabı için kolları sıvadı. 11 bin 600 metrekare alanda yapılacak sahil düzenlemesi için ihaleye çıkıldı. İhaleye 6 firma teklif verdi.

Birce Akalay Bebek'te kiralık ev arıyor!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti.

Cebeci Sahili’nde 3. etap çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Cebeci Sahili’nin 3. etabı için kolları sıvadı. 11 bin 600 metrekare alanda yapılacak sahil düzenlemesi için ihaleye çıkıldı. İhaleye 6 firma teklif verdi.

Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi projesi!

Keşan Belediyesince hayata geçirilen Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi Projesinin devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan Yayla Sahilinde çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi'nde son durum ne?

Keşan Belediyesince hayata geçirilen Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi Projesi'nin devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Keşan Belediyesi'nin mücavir alanlardan Yayla Sahili'nde çeşitli çalışmalar yapıldığı belirtildi.

1946 yılında Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakılmayacak!

1946 yılında uygulanacak imar planına göre büyük ana yollar sahillerden geçecekmiş. İmar planını tatbik edecek olan İstanbul Belediyesi, Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakmayacakmış.

Engin Altan Düzyatan 80 bin TL'ye bebek odası aldı!

Engin Altan Düzyatan’ı babalık heyecanı sardı. Eşi Neslişah Alkoçlar, 5 aylık hamile olan ünlü oyuncu, önceki gün gittiği Zorlu Center’da bir bebek mağazasından oğlu için 80 bin TL’lik bebek odası siparişi verdi.

1945 yılında Ortaköy ile Bebek arasının imar planı hazırlanmış!

1945 yılında Prost, Bebek ile Ortaköy arasındaki kısmın imar planını hazırlamış. İmar planını iki kısma ayıran Prost, deniz kıyısını genişletmeyi ve bölgenin üst taraflarında iki yeni yolun açılmasını uygun görmüş.

Selen Soyder Bebek'te kiralık ev arıyor!

Selen Soyder ve sevgilisi Oren Fransez kiralık ev arıyorlar Selen Soyder ile Oren Fransez, önceki gün emlakçı eşliğinde Bebek’teki kiralık daireleri dolaştı.

Beykoz sahili denize doğru 10 metre genişleyecek!

Beykoz’da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tamamlandığında 3 kilometrelik sahil yolu olacak. Proje kapsamında Boğaz sahili, kazıklı yol sistemiyle denize doğru 10 metre genişleyecek.

Bursa İznik sahili bölgeye örnek olacak!

Yapılacak ihale ile birlikte artık burada yaz sonu yeni bir faaliyet başlayacak. İznik sahili baştan başa düzenlenecek.

Beyazıt Öztürk, Can Ateş'in Bebek'teki evini kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırarak yurt dışına kaçan Can Ateş'in, Bebek'teki muhteşem manzaralı eski evini kiraladı. Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

bebek sahili teknepark projesi Haberi

bebek sahili teknepark projesi

Paris’in ilk kadın belediye başkanı Anne Hidalgo(56) görevde birinci yılını doldurdu... Başkan 11 Nisan’da Parislileri Belediye Sarayı’na davet ediyor... Bütün gün seçmenlere ayrılacak... Sabah Paris’in sorunları konuşulacak... Öğleden sonra Parislilerle sorulu cevaplı bir toplantı yapılacak. Başkan görevinin birinci yılında Parislilere hesap verecek...

Türkiye’de belediye başkanlarının bu tür âdetleri yok.

Vazgeçtik hesap vermelerinden...

Halka uygulanacak projelerle ilgili haber veya bilgi de vermiyorlar.

Son örnek Bebek’ten... Büyükşehir Belediyesi, Bebek’te halka sormadan bir teknopark inşa etme kararı aldı. Bu projeye göre deniz doldurulacak, otopark yapılacak, bir küçük marina inşa edilecek. Halk kendisinden gizlice tezgâhlanan bu projeye karşı pazar günü bir protesto eylemi yaptı. Gösteriye katılanlar belediyenin halka sormadan iş yapmasını kınadılar.

Teknesini o kıyıya bağlayan birkaç varlıklı kişi otomobilini park edecek yer bulamıyormuş. Birkaç tekne sahibinin keyfi...