16 / 05 / 2024

bebek ürünleri sergisi

bebek ürünleri sergisi

1900’lü yılların başından bu yana bebek ürünlerinin gelişimini gözler önüne sunan ‘Bebek Ürünleri Sergisi’ üçüncü kez meraklılarıyla buluşuyor. ‘Bu Yaka AVM’, 2 - 16 Ağustos tarihleri arasında sergiye ev sahipliği yapıyor

ŞOK Market'ten anne ve babalara müjde! Bebek ürünlerinde peşin fiyatına 6 taksit fırsatı! Sepet beşik 1.599 TL'ye...

ŞOK Market haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta bu hafta bebek ürünleri uygun fiyata satışa çıkarılacak. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Bim’den ucuza çeşit çeşit anne ve bebek ürünleri! Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri yeni kataloğunda çeşit çeşit anne ve bebek ürünleri satışa sunacaklarını duyurdu. Peki hangi anne ve bebek ürünleri Bim’e geliyor? İşte Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi..

İstegelsin online markette anne bebek festivali başladı! 78 üründe dev indirim! 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

İstegelsin online süper markette 78 bebek ihtiyaç ürünü indirime girdi. Peki İstegelsin'de hangi bebek ürünleri indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bu fiyatlar bir daha gelmez! Migros Market 31 Ağustos 2022 bebek ürünleri fiyat listesi…

Bebekli evler artan fiyatlardan şikayetçi iken, Migros Market fiyatları en dibe çekti. Bu fiyatları bir daha bulamayabilirsiniz. İşte Migros Market 31 Ağustos 2022 bebek ürünleri fiyat listesi…

Uygun fiyatlı bebek ürünleri A101’de! Yeni ürünler uygun fiyatlar…

A101 2 Haziran Perşembe günü satışa sunacağı ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladı. Bu haftaki katalogda çeşit çeşit bebek ürünleri göze çarpıyor. Bebek banyo havlusunda mamaya kadar bebek bakımına ve ihtiyaçlarına dair pek çok ürün A101’de. 

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğünde 567 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak'ta açıldı.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

bebek ürünleri sergisi Haberi

bebek ürünleri sergisi

Türkiye’nin en büyük anne bebek ürünleri alışveriş platformu Ebebek’in gerçekleştirdiği 'Bebek Ürünleri Sergisi', şimdi de Bu Yaka Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Bu gezici sergiyle Türkiye’de bir ilke imza atan Ebebek, bebek ürünlerinin bir asırlık gelişimini meraklılarına sunuyor. 


Sergilenen ürünler arasında en çok dikkati çekenlerden biri 1965 tarihli oto koltuğu. Yaklaşık 50 yıl önce üretilen Mercedes marka ürün, çocukların seyahat esnasında oto koltuğuna oturtulması gerekliliğine de bir kez daha dikkati çekiyor. Sergide aynı zamanda 1928 senesine ait eski Türkçe yazılmış ilk bebek sağlık gelişim ve beslenme kitabı, 200 yıl önce erkek bebeklerin gece uyurken alt ıslatmamaları için tasarlanmış beşik, 1900’lü yılların başında kullanılan biberon ve 1950 yılına ait mama iskemlesi de dikkati çeken ürünler arasında.

Serginin bir başka özelliğiyse; çocukluklarına ait ürünleri sergi...