28 / 05 / 2024

bedava sinema bileti

bedava sinema bileti

GoldMaster’ ın Sevgililer Günü’ ne özel olarak hazırladığı 14subat.goldmaster.com.tr sitesi üzerinden 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar çift kişilik sinema bileti kazanıyor...

Paribu kullanıcılarına 150 TL sinema bileti hediye! İşte 3 Ocak 2023 sinema bileti fiyat listesi...

Paribu'nun yeni yıla özel kampanyası ile Paribu'da en az 10 TL bakiyesi bulunan müşteriler 150 TL değerinde sinema bileti bakiyesi kazanıyor. Kampanyanın detayları haberimizde.

KARACA’da 1 alana 1 bedava! KARACA 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Mutfak ve sofra grubunda sezon indirimine devam eden Karaca markası seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyasıyla karşımızda.

Mudo Concept’te 1 alana 1 bedava! Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mudo Concept’te seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Çırpıcılar, tencereler, fırın güveçleri, soyacaklar ve daha birçok üründe aldığınızı iki üründen biri hediye oluyor. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte, Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Defacto’da 1 alana 1 bedava! Defacto 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Defacto mağazalarında indirim rüzgârı devam ederken marka yeni bir kampanyayla karşımızda. Defacto’da seçili ürünlerde ürünün ikincisi bedava. İşte Defacto 1 alana 1 bedava kampanyasının detayları haberimizde..

Slazenger’dan ikinci ürün bedava kampanyası! Hangi spor ürünler kampanyaya dahil? İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyanın en köklü spor markalarından biri olan Slazenger,spor ayakkabılarda 1 alana 1 bedava kampanyası başlattı. Kriket, tenis, yüzme, hokey ve golf gibi çok çeşitli spor dallarında kullanılabilecek birbirinden kullanışlı ve şık spor giyim ürünleri bulunan Slazenger 150 yıllık tecrübesiyle 7’den 70

Slazenger'da 1 alana 1 bedava! Slazenger 16 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sportif giyim ve ayakkabı markası Slazenger yaz sezonunu dev kampanyalarla kapatıyor. Pek çok üründe indirim yapan marka 1 alana 1 bedava kampanyasıyla karşımızda.

McDonald’s’tan karın doyuran kampanya! Bir menü alana bir menü bedava. İşte 14 Eylül 2012 McDonald’s fiyat listesi

Fast food zinciri McDonald’s dünya kupası şerefine düzenlediği kampanya ile bir menü alana bir menü bedava veriyor. Mobil uygulama üzerinedn alınacak fırsat kodu ile geçerli olacak kampanyanın detayları haberde. İşte McDonald’s restoranının menü fiyat listesi ve kampanya detayları!

McDonald’s’tan doyuran haber! 1 menü alana 1 menü bedava günleri başladı

McDonald’s’tan kaçırılmayacak fırsat… 15 Ekim 2022 tarihine kadar 1 menü alana 1 menü bedava kampanyası başladı. Fast food deyince dünyada ilk akla gelen markalardan biridir McDonald’s… Şimdi öyle bir kampanya haberi duyurdu ki kaçacak gibi değil. 1 Eylül’de başlayan bir menü alana bir menü bedava k

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterilerine özel! Havada ücretsiz sinema keyfi

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri için açık hava sinema günleri başladı. Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri, 30 Eylül 2022 tarihine kadar farklı kategorilerdeki 8 farklı filmi Açık Hava Sineması’nda ücretsiz izleyebilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için için Turkcell’in

30 Ağustos otobüsler ücretsiz mi? Bugün toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metro, metrobüs ücretsiz mi?

30 Ağustos otobüsler ücretsiz mi? Bugün toplu taşıma bedava mı? soruları vatandaşlar tarafından yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

''Gümüş altına kıyasla bedava'' diyen İslam Memiş'ten çarpıcı gümüş yorumu geldi! Gümüşte flaş gelişme

Milyonlar yatırımcı için altın ve gümüş en kıymetli yatırım enstrümanları arasında yer alıyor. Fiyatlar kıyaslandığında gümüş altına göre bedava diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı. Altına yatırım yapamayanlar gümüş alıp kenara atıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

299 liraya uçak bileti! İşte kampanya koşulları

AnadoluJet, 9 ve 10 Ağustos tarihlerinde sınırlı sayıdaki yurt içi uçak biletini 299 liradan başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıkarıyor. Kampanyadan yararlanmak için gereken tek şart ise bileti 1 Aralık 2022 ile 15 Ocak 2023 tarihleri arasına biletlemek.

bedava sinema bileti Haberi

bedava sinema bileti

Sevgililer günü hediyesi seçimini elektronik ürünlerden yana kullanmak isteyenlere alternatif sunan GoldMaster, robottan kişisel bakım ürünlerine, tencereden tablete, kulaklıktan masaj minderine kadar birçok farklı ürünü indirimli sunuyor, aynı zamanda 100 TL ve üzerindeki alışverişlere de çift kişilik sinema bileti hediye ediyor. 

28 Şubat 2014’e kadar devam edecek kampanya kapsamında bilet almaya hak kazananlara Mybilet’ten PNR numarası veriliyor. İstedikleri film ve seansı seçebiliyorlar.

Sevgililer günü hediyeniz GoldMaster’dan

GoldMaster, Sevgililer Günü’ne özel yaptığı indirim kampanyasında Adriana saç düzleştirici, Power 2200 saç kurutma makinesi ve EP-930 Epilady epilasyon cihazından oluşan kişisel bakım seti 269 TL yerine 199 TL’ye satışa sunuluyor.

Turmalin iyon teknolojisi ile saçın elektriklenmesini önleyen Adriana saç düzleştiricisi, ekstra koruma sağlayan hareketli turmalin seramik plakaları ile saçınıza istediğiniz şekli vermenizi sağlıyor. Power 2200 saç...