12 / 05 / 2024

Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar

Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Alanya Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan 4 adet dairesini Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar'a bir yıllığına 120 bin TL bedelle kiraladı.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Avrasya GYO 108 rezidansı 652 bin 855 dolara kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait 108 adet rezidansın 5+5 yıl olarak 10 yıl süre ile yıllık brüt 652 bin 855 USD bedelle kiralanmasına karar verildi. 

TMSF Isystems Petrol'ü 47.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Isystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 47 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

Avrasya GYO Metrocity'deki gayrimenkulünü aylık 12.7 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Şişli Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci kattaki 187 numaralı bağımsız bölümün mevcut kiracısı olan Metro Portföy Yönetimi A.Ş. ile yapılan kira sözleşmesi 14 Ağustos'tan başlayarak 1 yıl uzatıldı; aylık 12 bin 711 TL + KDV bedelle kiraya verildi. 

Avrasya GYO Metrocity'deki dairesini aylık 25 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Metrocity C blok 5.katta konumlu 316 bağımsız bölüm numaralı daireyi aylık 25.000 TL+ KDV bedelle kiraya verdi.

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye kiraladı!

Avrasya GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul ili Şişli İlçesi Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta yer alan 187 numaralı bağımsız bölüm Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye aylık 12.711+ KDV bedelle kiralandı.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 0 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 3,46-3,50 TL fiyat aralığından 3 milyon 600 bin 514 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 0 sınırına ulaştı.  

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,77 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 3,46-3,50 TL fiyat aralığından 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,77 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Samsun'daki istasyonu aylık 50 bin TL'ye kiraya verildi!

Avrasya GYO'ya ulaşan resmi teklif aylık 50 bin TL + KDV bedelle şirketin portföyünde yer alan Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mahallesinde yer alan iki adet akaryakıt istasyonunun 1 yıllığına kiraya verilmesine karar verildi.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar Haberi

Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Alanya Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan 4 adet dairesini Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar'a bir yıllığına 120 bin TL bedelle kiraladı. 


Açıklama:

Yönetim Kurulu, 06.06.2016 tarihli toplantısında;


Antalya ili Alanya ilçesi Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan D blok 1 nolu dairenin eşyalı olarak yıllık 30.000.-TL+KDV,


Antalya ili Alanya ilçesi Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan D blok 3 nolu dairenin eşyalı olarak yıllık 30.000.-TL+KDV,


Antalya ili Alanya ilçesi Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan R blok 1 nolu dairenin eşyalı olarak yıllık 30.000.-TL+KDV,


Antalya ili Alanya ilçesi Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan R blok 3 nolu dairenin eşyalı olarak yıllık 30.000.-TL+KDV,


Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.'ye 01.06.2016 tarihinden geçerli...