05 / 05 / 2024

bedevilere ait yapıları yıkılması

bedevilere ait yapıları yıkılması

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail güçlerinin işgal altında olan Batı Şeria’da Filistinli bedevilerin yapılarını yıkmasını kınadı.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in bedevilere ait yapıları yıkmasını kınadı!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail güçlerinin işgal altında olan Batı Şeria’da Filistinli bedevilerin yapılarını yıkmasını kınadı.

İsrail askerleri Batı Şeria’da Filistinlilere ait yapıları yıktı!

İsrail güçleri, Batı Şeria'nın çeşitli yerlerinde Filistinlilere ait bazı yapıları "ruhsatsız" olduğu gerekçesiyle yıktı.

İsrail askerleri Batı Şeria'da Filistinli bedevilere ait 16 yapıyı yıktı!

İsrail askerleri, işgal altında yer alan Batı Şeria'da Filistinli bedevilere ait 16 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

İsrail askerleri Batı Şeria'da Filistinli bedevilere ait 16 yapıyı yıktı!

İsrail askerleri, işgal altında olan Batı Şeria'da Filistinli bedevilere ait 16 yapıyı yıktı.

Bitlis Tatvan'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediyeye ait arsa üzerinde kaçak olarak yapılan yapılar tek tek yıkılıyor.

Çaykur'a ait bazı yapıların ruhsatsız olması TBMM'de!

Çaykur'a ait bazı yapıların ruhsatsız olması gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mehmet Şanal: Kamu yapılarında yerli ürünler kullanılsın!

ISK-SODEX Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. Fuarda önemli açıklamalarda bulunan İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, ''Kamuya ait yapılarda yerli ürünler kullanılsın'' önerisinde bulundu. 

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait yapıları yıktı

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde Filistinlilere ait bazı yapıları "ruhsatsız" olduğu iddiasıyla yıktı...

İtalya borçları için tarihi yapılarını satıyor!

İtalya hükümeti, tarihi binaların bakım masrafından kurtulmak ve kaynak oluşturmak için Rönesans dönemine ait yapılarını satma kararı aldı.

Alanya'da hazine arazilerinde kaçak yapılar türedi!

Alanya'nın Türkler mahallesinde inşa edilen Alanya Toptancı Hali'nin çevresinde kaçak yapılar bulunduğu iddia edildi. Hazineye ait olan bu arazilerdeki kaçak yapılara bölge halkı tepki gösterdi.

Çerkezköy'deki kaçak yapılar yıkıldı!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Ambardere mevkiinde hazineye ait boş arazi üzerine inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı.

İmar barışında hazineye ait arsa üzerindeki yapıların durumu!

Hazineye ve belediyeye ait taşınmazlar üzerindeki yapılar için imar barışına başvurulabilir mi? İmar barışında hazineye ait arsa üzerindeki yapıların durumu nedir?

bedevilere ait yapıları yıkılması Haberi

bedevilere ait yapıları yıkılması

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail ordu güçlerinin, Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Tubas şehrinin doğu kesiminde bulunan Hımsa el-Bakia bölgesinde meskenleri ve hayvan barınaklarını yıkmasını sistematik bir etnik temizlik şeklinde değerlendirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yıkımla Yahudi yerleşim birimlerinin genişletilmesinin hedeflendiğine değinen Iştiyye, “Bu, Yahudi yerleşimcileri lehine toprakların gerçek sahiplerine karşı yapılan sistematik bir devlet terörü ve etnik temizliktir.” diye konuştu.

Iştiyye, uluslararası topluma İsrail’in bu “saldırılarını” durdurmak ve Filistinlilere bir koruma sağlamak amacıyla müdahale etme çağrısı yaptı.

Iştiyye ayrıca, ABD’ye de iki devleti çözümü kurtarmak için verdiği sözleri yerine getirmesini ve Yahudi yerleşim birimleri inşa ve genişletme faaliyetlerini kınayan BMGK’nin 2334 sayılı kararını uygulama çağrısı yaptı.

İsrail askerleri sabah saatlerinde, işgal altında olan Batı Şeria'nın kuzeyinde içinde hayvan barınaklarının...