03 / 05 / 2024

Bedii Cihaner

Bedii Cihaner

Bedii Cihaner tarafından 380 milyon liraya satın alınan ve restore edilen Ragıp Paşa Köşkü, ülkemize gelecek Suudi Arabistan Kral ailesine ve petrol milyarderi turistlerin karargahı olacakmış.

Biz Pişiriyoruz Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Biz Pişiriyoruz Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi dün Kadıköy’de Mehmet Cihaner  tarafından kuruldu.

Fahad Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fahad Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cihaner tarafından kuruldu. 

Ceren Cihaner, Metal Yapı'dan ayrıldı!

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’ndaki görevinden Ekim sonu itibariyle ayrıldı.

Kamet İnşaat Elektrik Metal Orman Ürüneleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamet İnşaat Elektrik Metal Orman Ürüneleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Cihaner tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

İstanbul’da hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile bilinen Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’nın yeni direktörü Ceren Cihaner oldu.

1985 yılında Ragıp Paşa Köşkü, Arap milyarderlerine karargah olacakmış!

Bedii Cihaner tarafından 380 milyon liraya satın alınan ve restore edilen Ragıp Paşa Köşkü, ülkemize gelecek Suudi Arabistan Kral ailesine ve petrol milyarderi turistlerin karargahı olacakmış.

1983 yılında Çırağan Sarayı restore edilecekmiş!

1983 yılında Çırağan Sarayı restore edilerek turistik otel haline getirilecekmiş. Arabistanlı işadamı Şeyh Bedii Cihaner ve Adnan Kaşıkçı, 50 milyon dolar harcamayla sarayın restore edilip otel yapılması için bir protokol imzalamışlar.

Ceren Cihaner Nuhoğlu İnşaat Satış Müdürü oldu!

Ceren Cihaner Nuhoğlu İnşaat Satış Müdürü oldu. Ceren Cihaner ABD, UAE ve Türkiye'de sürdürdüğü gayrimenkul satış ve pazarlama kariyerini Nuhoğlu İnşaat ile yaptığı güç birliği ile devam ettirecek.

Halil İbrahim Şenol: Gaziemir'in gelecek 25 yılını düşünerek proje yapıyoruz!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, makamında kabul ettiği CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner'e, akıllı ve çevreci belediye hizmet binası hakkında detaylı bilgi verdi.

Map Arsa Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Map Arsa Geliştirme Anonim Şirketi, Bedii Can Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu, Birol Yücel tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli, Nişantaşı, Harbiye'de kuruldu.

Tarihi ve Bedii Değeri Olan Taşınmaz Malların Kiraya Verilmesi!

Tarihi ve Bedii Değeri Olan Taşınmaz Malların Kiraya Verilmesi Hakkında Yönetmelik 16 Aralık 1984 tarihinde, 18607 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamında yer alan hükümler....

Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ayşe Nilgün Yücaoğlu, Bedii Can Yücaoğlu, Erkut Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu tarafından 14 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu

Bedii Cihaner Haberi

Bedii Cihaner



Sarıyer Belediyesi'ne rakip çıktı


RAGIP PAŞA KÖŞKÜ ''SUUDİ KRALİYET AİLESİ''NE KARARGAH OLACAK


Türk asıllı Suudi Arabistanlı işadamı Bedii Cihaner ile kardeşi, Caddebostan'daki tarihi Ragıp Paşa Köşkü'nü restore ederek, üst seviyedeki Arap turistlere hizmet verecek bir merkez haline getirdiler. 


Kemal ÖNDER


   Arap turizmine hizmette Sarıyer Belediyesi'ne dev bir rakip çıktı. Cihaner Turizm ve Seyahat A.Ş.

   Türk asıllı Suudi Arabistanlı işadamı Bedii Cihaner tarafından 380 milyon liraya satın alınan Caddebostan'daki tarihi Ragıp Paşa Köşkü'nde üst seviyedeki Arap devlet ve işadamlarına hizmet verecek olan şirket önceki gün ''sazlı sözlü'' bir törenle açıldı.

   150 yıldan fazla bir geçmişe sahip tarihi köşkü de yeniden...