03 / 05 / 2024

Beeves Steakhouse safi espadon kartal kule

Beeves Steakhouse safi espadon kartal kule

Türkiye’deki şube sayısı 12’ye çıkan “Beeves” hızla büyüyor. En son Kartal Espadon Kule’de açtığı şubesi ile iş merkezlerinin de dikkatini çeken Beeves Steakhouse özel dekorasyonu ile bölgede oldukça ilgi görüyor.

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5!

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5 olarak belirlendi...

Birol Dinçli Turkish Steakhouse'un ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı!

Birol Dinçli, Bus Grili Turkish Steakhouse’dan sonra ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı…

Nusr-Et Steakhouse’ın ilk şubesi Dubai'de, İkincisi Bağdat Caddesi'nde!

Nusr-Et Steakhouse'ın ilk şube sessiz sedasız Aralık ayında Dubai'de açılmış, ikinci şube ise İstanbul'un ünlü Bağdat Caddesi'nde Erenköy'de sessiz sedasız hizmete girmiş...

CityMax Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CityMax Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Wassem Noori, Ajmal Safi, Ehsanullah Safi ve Mohammad Hamed Amir Mohammad ortaklığında kuruldu.

Mr. Asado Burger beş yılda 100 şubeye ulaşacak!

Steakhouse markası Gürkan Şef'in kurucusu Gürkan Topçu, şimdi de Mr. Asado Burger adıyla bir hamburger markası yarattı. Topçu, Mr. Asado Burger markası için franchise vererek yurt içinde ve yurt dışında üç yılda 50 ve beş yılda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Legacy İnternational Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Legacy İnternational Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hazret Safi tarafından kuruldu.

Asafi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asafi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Safi tarafından kuruldu.

Safi Yapı Malzemeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Safi Yapı Malzemeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İmpro Yapı Kimyasalları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmpro Yapı Kimyasalları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Edip Demirbaş ve Resul Safi ortaklığında kuruldu.

Çorum Şeker Fabrikası'nı Safi Katı Yakıt aldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum Şeker Fabrikası'nın ihalesi gerçekleşti. Çorum Şeker Fabrikası'nı Safi Katı Yakıt aldı..

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

2016 yılı ekonomik verilerine göre Türkiye Gayri Safi Milli Hasılası'nın yüzde 8.2’si gayrimenkul yatırımlarına dayalı olan inşaat sektörü oluşturuyor. Peki, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları nasıl kurulur?

İnşaat sektöründeki büyüme devam eder mi?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı olan Esfender Korkmaz, Gayri Safi Yurt İçi Hasıla oranlarını değerlendirdi. Korkmaz, ekonomideki ve inşaat sektöründeki büyümenin devam edip etmeyeceğini cevaplandırdı.

İnşaat sektöründe yüzde 6.8'lik büyüme!

TÜİK 2017 yılı ikinci çeyrek gayri safi yurtiçi hasıla rakamları açıklandı. Türkiye ekonomisine güvenin arttığını gösteren verilerde inşaat sektöründe yüzde 6,8'lik büyüme artışı kaydedildi.

Beeves Steakhouse safi espadon kartal kule Haberi

Beeves Steakhouse safi espadon kartal kule

2010 yılında Sidar Budak tarafından kurulan ve Türkiye’deki şube sayısı 12’ye çıkan “Beeves” hızla büyüyor. En son Kartal Espadon Kule’de açtığı şubesi ile iş merkezlerinin de dikkatini çeken Beeves Steakhouse özel dekorasyonu ile bölgede oldukça ilgi görüyor. Anadolu Yakası’nın en iddialı steakhouse’u olan Beeves’te fiyatlar da oldukça uygun.


Sidar Budak, Kars ve Gebze’deki anguslarla hamburger zinciri kurdu. Makine Mühendisi Sidar Budak, aileden gelen hayvancılığı sürdürerek Kars’ta ve Gebze’deki çiftliklerinde yetiştirdiği sığırlarından elde ettiği etlerle kendi ‘steakhouse ve burger zinciri’ Beeves’i büyütmeye devam ediyor. Beeves rakiplerine göre en fazla şubeye sahip bir burger ve steakhouse markası. 8 tanesi İstanbul’da yer alan Beeves’in 12 şubesinden 6’sı steakhouse olarak hizmet veriyor. En son Kartal Espadon Kule’de açtığı 300 m²’lik şubesi ile iş merkezlerinin...