17 / 05 / 2024

Bege Mimarlık Otomotiv Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Bege Mimarlık Otomotiv Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Bege Mimarlık Otomotiv Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Geyik tarafından kuruldu.

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dilhan Sonkaya ve Mahmut Sonkaya ortaklığında kuruldu.

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Andgrup İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Erdoğmuş tarafından kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirkıran ve Muhammed Bedirh Havuz ortaklığında kuruldu.

Onsan Proje Mühendislik Mimarlık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Onsan Proje Mühendislik Mimarlık Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Köse tarafından kuruldu.

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dincer Barışan ve Dündar Barışan ortaklığında kuruldu.

Bege Mimarlık Otomotiv Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Bege Mimarlık Otomotiv Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Bege Mimarlık Otomotiv Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Geyik tarafından kuruldu.

Bege Mimarlık Otomotiv Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...