06 / 05 / 2024

beğendik real anlaşması

beğendik real anlaşması

Geçtiğimiz Temmuz ayında Alman perakende şirketi Metro Group, Real Türkiye'yi Hacı Duran Beğendik'e sattığını açıklamıştı. Beğendik ile REAL hipermarketler arasındaki hisse devri için Rekabet Kurumuna başvuruda bulunuldu

Mar Yapı, Wanda Group ile Stratejik İşbirliği Anlaşması imzaladı!

Mar Yapı Wanda Group arasında imzalanan Stratejik İşbirliği Anlaşması, Wanda Group’un teknolojiden turizme, finanstan gayrimenkule kadar geniş faaliyet alanlarındaki yatırımlarında Türkiye’de Mar Yapı’yı stratejik ortak olarak konumluyor.

AccorHotels ve Rixos Hotels ortaklık anlaşması imzaladı!

AccorHotels ile Rixos Hotels, lüks otelcilik pazarında büyüme stratejileri çerçevesinde stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

TANAP için 400 milyon dolarlık kredi anlaşması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Dünya Bankası'nın TANAP için BOTAŞ'a açtığı 400 milyon dolarlık kredinin anlaşmasını imzaladı.

TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu başvurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 456 konutluk Edirne Keşan Beyendik Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu başvurusu...

TOKİ Keşan Beğendik başvuruları Şubat 2017!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesinde yer alan 2 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte TOKİ Keşan Beğendik başvuruları Şubat 2017...

Federasyon Konseyi, Türk Akımı anlaşmasını onayladı!

Rusya parlamentosunun (Duma) üst kanadı Federasyon Konseyi, Türk Akımı anlaşmasını onayladı. Projenin her iki hattı da 2019 sonunda hizmete girecek.

Rusya, Türk Akımı anlaşmasını onayladı!

Rusya parlamentosunun üst kanadı Federasyon Konseyi, Türk Akımı anlaşmasını onayladı. Projenin her iki hattı da 2019 sonunda hizmete girecek.

Muğla Büyükşehir'den 250 milyonluk kredi anlaşması!

İl genelinde yatırımlarını hızlandıran Muğla Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında yeni yatırımların başlangıcını yapmak üzere Dünya Bankası ile yaklaşık 250 milyon TL’lik kredi anlaşması yaptı.

Türk Akımı'nın hükümetlerarası anlaşması onaylandı!

Rus gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıması planlanan Türk Akım doğalgaz boru hattı projesinin hükümetlerarası anlaşmasının onayına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Edirne Beğendik başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 456 konutluk Edirne Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve stokta bulunan 3 adet konut mevcut hali ile; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik alt gelir başvuru tarihi!

456 konutluk Edirne Keşan Beğendik Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 3 adet konut mevcut hali ile satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Edirne Keşan Beğendik alt gelir başvuru tarihi..

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları bugün başlıyor. 456 adet konutun yer aldığı projede yer alan bir adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Edirne Keşan Beğendik başvuruları ne zaman başlayacak?

456 konutluk TOKİ Edirne Keşan Beğendik projesinin stoklarında yer alan adet konut için başvurular çok yakında başlayacak.

beğendik real anlaşması Haberi

beğendik real anlaşması


Beğendik ile REAL hipermarketler arasındaki hisse devri için Rekabet Kurumuna başvuruldu. 


Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Beğendik Mağaza İşletmeleri Ticaret ve Sanayi AŞ'nin, Hacı Duran Beğendikin REAL Hipermarketler Zinciri AŞ'deki hisselerinin yüzde 15'ini ve Real Hipermarketler Zinciri AŞ'nin, Mehmet Beğendik'in, yüzde 97,26 oranında sahibi olduğu Beğendik Mağaza İşletmeleri Ticaret ve Sanayi AŞ sermayesinin yüzde 17,5'ne tekabül eden kısmını devralma işlemine ilişkin izin talep edildi. 


Ordu Yardımlaşma Kurumunun da Denizli Çimento Sanayii TAŞ'yi devralması işlemine ilişkin başvuru yapıldığı...