01 / 07 / 2024

Beğendikler Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Beğendikler Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Beğendikler Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi; Hamdi Beğendik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Necla Beğendik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Beykoz'da kuruldu.

Efla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 44 milyon 266 bin 917 TL sermaye bedeli ile Pamir Güçlü Dizdar, Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan ve Şefik Yılmaz Dizdar ortaklığında kuruldu.

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 29 milyon 908 bin 932 TL sermaye bedeli ile Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan, Şerif Yılmaz Dizdar ve Pamir Güçlü Dizdar ortaklığında kuruldu.

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Sonne Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Erol, Ali Aykut Şen ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Tüzüner tarafından kuruldu.

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aybey Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selimn Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Bund Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bund Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fuat Şahin ve Ülkü Şahin ortaklığında kuruldu.

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'da İbrahim Maasfeh ve Vedat Arslan ortaklığında kuruldu!

Win Win Gayrimenkul Yatırımı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Win Win Gayrimenkul Yatırımı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Win Win Gayrimenkul Yatırımı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Otto Turizm Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Otto Turizm Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Otto Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.

Aes Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aes Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ersin Çakılcı tarafından kuruldu.

Beğendikler Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Beğendikler Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Beğendikler Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi; Hamdi Beğendik Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Necla Beğendik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Beykoz'da kuruldu.


Beğendikler Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL Her Türlü Gayrimenkul yatırımı yapmak amacı ile her nevi gayrimenkulleri almak,satmak, kiraya vermek, kiralamak, gayrimenkullerin belirli bir proje kapsamına alınarak değer kazandırılması suretiyle kazanç elde etmek. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi, tarla gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek....