16 / 05 / 2024

begüm tunç kimdir

begüm tunç kimdir

Yapı Merkezi Holding A.Ş'nin Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü ve Ersin Arıoğlu'nun ablaları Begüm Tunç vefat etti. Tunç'un cenazesi bugün Şişli'de toprağa verilecek.

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Josephine M. Payne kimdir? Avrupa ve Kuzey Amerika’da hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor?

Josephine M. Payne, Ford Otosan’a ne zaman katıldı? Ford Otosan bünyesinde hangi alanda çalışıyor? İşte Josephine M. Payne ile ilgili merak edilen her şey...

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbilgin tarafından kuruldu.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Dr. Cem M. Kozlu kimdir?

Başarılı bir iş yöneticisi ve akademisyen olan Dr. Cem M. Kozlu kimdir? Dr. Cem M. Kozlu daha önce hangi görevlerde yer almıştır? İşte ayrıntılar...

Gordiyon düğümüne dönüşen ekonomi: Faiz artışı çözüm mü? Tunç Şatıroğlu yanıtladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, Türkiye ekonomisindeki mevcut durumu 'Gordiyon düğümü'ne benzeterek faiz artışının önemini vurguladı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, faizin hızlı veya yavaş artırılmasının bazı olumsuz sonuçlara yol açabileceğini belirtti.

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç nereli? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Yeni kabinenin açıklamasıyla beraber Adalet Bakanı olan Yılmaz Tunç’un hayatı ve hangi alanlarda görev aldığı merak konusu oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlere bulundu? İşte Yılmaz Tunç ile ilgili merak edilen her şey...

begüm tunç kimdir Haberi

begüm tunç kimdir

Yapı Merkezi Holding A.Ş'nin Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü ve Ersin Arıoğlu'nun ablaları; Yapı Merkezi Şirketleri’nde Yönetim Kurulu Üyeleri ve Hissedarları Başar Arıoğlu, Elif Oral, Erdem Arıoğlu ve Özge Arıoğlu'nun teyzeleri; Subor Boru Sanayii ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Kemal Tunç'un ve kardeşii Nur Tunç'un anneleri Begüm Tunç vefat etti. Tunç'un cenazesi bugün Feriköy'de toprağa verilecek.

Cenazesi bugün Şişli Camiinde kılınacak öğlen namazına müteakip cenaze namazından sonra Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumenin ailesine başsağlığı dileriz...