26 / 07 / 2024

Begüm Yazgan yazgan design

Begüm Yazgan yazgan design

Mimar Begüm Yazgan kimdir? Mimar Begüm Yazgan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Begüm Yazgan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Begüm Yazgan...

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbilgin tarafından kuruldu.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Çalışkan tarafından kuruldu.

Memurlar için dikkat çeken talep! Büyük şehir farkı mı geliyor?

Büro Memurları Sendikası Genel Başkanı Yusuf Yazgan, artan konut ve kira fiyatlarına değindi ve büyük şehirlerde yaşayan memurlara ‘büyük şehir farkı’ verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Mehmet Yazgan Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Yazgan Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Mehmet Yazgan tarafından kuruldu.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de Begüm Tuğçe Çetinsaya ve Gökhan Çetinsaya ortaklığında kuruldu.

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

Buyap Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Buyap Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Begüm Kılıç , Uğur Yapıcı tarafından kuruldu.

Kiracılar hangi şartlarda tahliye edilebilir?

Star Kıbrıs köşe yazarı Begüm Gürel bugünkü köşesinde kiralanan gayrimenkullerde yaşanan sorunları kaleme aldı. İşte Begüm Gürel'in 'Kiralananın tahliyesi açısından şartlar ve iki haklı ihtar' başlıklı yazısı...

Begüm Yazgan yazgan design Haberi

Begüm Yazgan yazgan design

Begüm Yazgan kimdir?

1995 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden lisans derecesini aldı. 1995 yılından 1998 yılına kadar çeşitli mimarlık ofislerinde yurtiçi ve yurtdışı konutlar, banka, otel ve üniversite yerleşkesi gibi projelerde görev aldı. 


1998 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. 1998 yılından 2003 yılına kadar ODTÜ Mimarlık Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak çalıştı. 


Bölümün Peyzaj Tasarımı Stüdyosu’nda ve Döner Sermaye Ofisi’nde görev aldı. 2001 yılında Japonya’da Tokyo Teknoloji Enstitüsü’nde burslu olarak doktora araştırması yaptı ve ders verdi.

2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden doktora derecesini aldı. 


Üniversitede tamamladığı “Savaş Sonrası Sistemci Ekoloji ve 1960’lardan itibaren Mimarlıkta Çevre Bilinçli yaklaşımlar” başlıklı doktora tezi, 2007 yılında ODTÜ çapında “Yılın En İyi Tezi” seçildi. Tezin konusu, 1960’lardan sonra ekoloji biliminde yer...