29 / 04 / 2024

Behçet Yaşar

Behçet Yaşar

BLC Gürpınar Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi, Behçet Yaşar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Beylikdüzü, Ege Plaza'da kuruldu.

BLC Yaşarlar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

BLC Yaşarlar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Behçet Yaşar Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran 2014 tarihinde Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Avrupa Caddesi'nde kuruldu.

BLC Yaşarlar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

BLC Yaşarlar İnşaat Anonim Şirketi, Behçet Yaşar Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Haziran 2014 tarihinde Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Avrupa Caddesi'nde kuruldu.

Pera Emlakçılık Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Emlakçılık Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Behçet Yaşar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 2 milyon 870 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Ankara Çayyolu'ndaki arazi kavgasına Fethi Yaşar'dan yanıt!

Çankaya Belediyesi’nin Çayyolu bölgesinden arazi alanlara inşaat izni vermemesini eleştiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kavgaları bizimle, vatandaşla değil” dedi

Yaşar Şentepe, Ankara Yenimahalle'deki yatırımlarını anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

İzmir Behçet Uz Parkı'nın imar planı değişti!

AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, geçtiğimiz günlerde hizmete kapatılan Bayraklı Vapur İskelesi’nin yerine sosyal tesis yapılacağını, Behçet Uz Parkı'nın imar planının değiştiğini açıkladı.

Vasip Şahin'den Yaşar Güvenç'e ziyaret!

Vali Şahin'in ziyaretinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta ile müdür yardımcıları da yer aldı.

Fethi Yaşar: Sosyal tesis 2017'nin sonunda hizmete girecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Parkımız, 5 bin 768 metrekare alan üzerine baştan dizayn edilecek. Yenimahalle'lilere şimdiden hayırlı olsun, Yenimahalle'li hemşerilerim sosyal tesislerimizden yararlanacaklar" gibi ifadeler kullandı.

Kırşehir TOKİ projesi için Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi!

Kırşehir Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Banka Evleri ile eski Sanayi bölgesinin yeniden inşası için TOKİ ile yapılacak anlaşma ve protokoller için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye yetki verildi.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'ye kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi Parkı ve Sağlık Ocağı’nı görkemli bir törenle hizmete açtı. Yaşar açılışta mahalle sakinlerine kültür merkezi yapacaklarını da müjdeledi.

İzmir Behçet Uz Hastanesi'ne kemik iliği merkezi geliyor!

Hastalıklarından kurtulmak için kemik iliği nakli olmayı bekleyen minik hastaların sıra beklemesini önlemek isteyen Bakanlık, Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde "Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi" kurulmasını kararlaştırdı.

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşar YHT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Yaşar Oytuğ Yenihayat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Fethi Yaşar: Eline keser alan inşaat yapmamalı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Eline keser alanın inşaat yapmaya çalışması üstelik de büyük çoğunluğu deprem bölgesi olan Anadolu topraklarında kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Behçet Yaşar Haberi

Behçet Yaşar

BLC Gürpınar Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi, Behçet Yaşar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


BLC Gürpınar Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: MADDE 3:        Şirket amaç ve konusu başlıca şunlardır.        a) Her türlü gıda maddelerinin toptan yada perakende  alımı, satımı ve pazarlamasını yapmak. Her türlü Restoran, cafe, lokanta gibi gıda ürünleri  satışının yapılabileceği tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyonlarını yapmak. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis ve hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu  yapmak, yemek üretim tesisleri kurmak, kiralamak, kiraya vermek, kurulu olan tesisleri devir almak.    ...