20 / 05 / 2024

Behlül Karakalle

Behlül Karakalle

Metropol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Behlül Karakalle Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Pendik, Doğu Mahallesi, Lokman Hekim Caddesi'nde kuruldu.

Alke Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alke Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Behlül Albayrak tarafından kuruldu.

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bfb Mimarlık Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Behlül Şimşek tarafından kuruldu.

Nest İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Nest İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Behlül Erkan, Necati Emrah Başaran ve Yalçın Aksay tarafından kuruldu.

Turson İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Turson İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevket Solguntekin ve Behlül Türel ortaklığında kuruldu.

Metropol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Behlül Karakalle Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Pendik, Doğu Mahallesi, Lokman Hekim Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ, Ilgın'da konut yapıyor!

Ilgın Behlül Bey Mahallesi' nde 2. Etap TOKİ Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 100 bin metrekarelik alanda 863 konut, 20 dükkan ve 16 derslikli bir okul yapılacak.

Ilgın'da 2.TOKİ şantiyesi kuruldu!

Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.

Mali Polis, selde kaybolan otogar evrakını taş evde aradı!

İstanbulda yaşanan sel felaketinde yok oldukları bildirilen otogara ait evrakların peşine düşen mali polis, bir dönem en çok izlenen diziler arasında yer alan Aşkı Memnuda Bihter ve Behlülün aşk yuvası olarak ünlenen Beykoz sahilindeki suit otelde arama y

Behlül ile Bihter'in, Riva'daki taş evleri tapusuz çıktı!

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'e ait olan Behlül ile Bihter'in yasak aşk yaşadığı Riva'daki taş evin tapusunun olmadığı ortaya çıktı. Öztürk ve Hazine evi paylaşamıyor

Aşk-ı Memnu'nun taş evinde 14 Şubat'ı geçirme fırsatı!

Bihter ile Behlül'ün gizlice 'samimileştiği' Riva'daki taş ev, Sevgililer Günü'nde şanslı bir çifti ağırlayacak

Alanya ve Kaş`ta Hazine`den satılık araziler

Antalya Defterdarlığı, Hazineye ait, Alanya ve Kaş'a bağlı Kalkan beldesindeki bazı arazileri ihale usulüyle satışa çıkardı.

Satışlar durunca lüks dairelerin fiyatı 100 bin YTL`ye düştü

İnşaatları devam eden lüks konut projelerinde, özellikle 2+1 şeklindeki küçük dairelerin fiyatları 100 bin YTL'ye kadar geriledi.

Mamak`ta satılık bina

Yozgat Valiliği İl Daimi Encümen Başkanlığı ise Ankara'nın Mamak ilçesi Demirlibahçe Demirkapı Sokak'ta bulunan 2 parselde kayıtlı, bodrum hariç 3 katlı 282 metre kare oturum alanı ve toplam alanı bin 60 metre kare olan binayı, arsası ile birlikte kapalı

Behlül Karakalle Haberi

Behlül Karakalle

Metropol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Behlül Karakalle Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Pendik'te kuruldu.


Metropol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, 2-Yurt içinde ve yurt dışında Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...