04 / 05 / 2024

Bekaroğlu İnşaat 1. çukurova gayrimenkul fuarı

Bekaroğlu İnşaat 1. çukurova gayrimenkul fuarı

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Adana Hiltonsa Oteli'nde düzenlenen 1.Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı'na katılan Bekaroğlu İnşaat'ın standı büyük ilgi gördü.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Bingöl, Ragy Eldesouky Sherıf Eldeouky, Ahmet Ural ve Esat Baycan Çelik ortaklığında kuruldu.

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdulhamit Soydal tarafından kuruldu.

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yusuf Fuat Temeloğlu tarafından kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekel ve Mustafa Tekel ortaklığında kuruldu.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

Bekaroğlu İnşaat 1. çukurova gayrimenkul fuarı Haberi

Bekaroğlu İnşaat 1. çukurova gayrimenkul fuarı

Adana'da 1995 yılından bu yana faaliyet gösterdiği yapı sektöründe, binlerce nitelikli konutun altında imzası bulunan Bekaroğlu İnşaat, fuarda, her biri birbirinden prestijli gözde yatırımlarını maketlerle sergiledi. Fuarın ilgi odağı olan Bekaroğlu İnşaat'ın Satış Yönetmeni Burcu Karslı, insan mutluluğu odaklı projelerinin kendilerini başarıya ulaştırdığını söyledi. Karslı, "20 yıl önce çıktığımız bu yolda bize gerçekten insanları mutlu etme doğrultusundaki çabalarımız yön veriyor. İnsanları mutlu etmek ve yaşamı sevmelerine yardımcı olmak da öncelikle bulundukları mekanın ne kadar 'yaşanası' olduğuyla doğru orantılı. Bekaroğlu olarak, biz de önceliğimizi insanların, yaşamaktan zevk alınacak mekanlar yaratmaya veriyoruz." dedi.


Sosyal Hayata Dair Her Şey

Adana'da yapı sektörüne yeni bir bakış açısı getiren SKY City, Tema City, Bekaroğlu Royal, Star City, Green City, Blue City gibi projeleriyle büyük ilgi uyandıran...