14 / 05 / 2024

Bekir Özkök Konağı resterasyon çalışmaları

Bekir Özkök Konağı resterasyon çalışmaları

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 1914'te inşa edilen tarihi konak, restorasyonun ardından kültürevi olarak hizmet verecek.Atıl durumdaki 3 katlı Bekir Özkök Konağı, Akçakoca Kent Konseyi ve belediye iş birliğiyle kültürevine dönüştürülecek.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 7.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Özkök tarafından kuruldu.

Ecru İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecru İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Cem Cek Özkök tarafından kuruldu.

Depremin vurduğu ilde 120 yıllık konağı görenlerin feleği şaştı! Sokak yerle bir oldu ama o dimdik ayakta!

Malatya, Kahramanmaraş depreminden en çok etkilenen şehirlerden biridir. İlk depremde birçok binanın yıkıldığı bir şehirde, artçı sarsıntılar hasarlı binaları yıktı. Battalgazi semtindeki 120 yıllık konağı ziyaret edenler hayran kaldı. İşte bu konağın son hali...

Detabi Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Detabi Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Özkök tarafından kuruldu.

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arsaln ortaklığında kuruldu.

Tugana Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Tugana Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kartal'da Bekir Gök tarafından kuruldu.

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

Bakan Bekir Pakdemirli açıkladı! Hibe desteği başvuruları başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: "Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 17. Etap Bireysel Sulama Sistemlerine %50 hibe desteği başvuruları başladı." açıklamalarında bulundu.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli duyurdu: Ödemeler bugün başladı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Pakdemirli: "613 milyon 645 bin 392 TL'lik tarımsal destek ödemesi bugünden itibaren hesaplara aktarılmaya başlandı." dedi.

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özkök ve Erol Akdemir tarafından kuruldu.

Bakan Pakdemirli'den yeni müjde! Ödemeler mayısta yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  "Kıyı balıkçılarımıza da bir müjde vermiş olalım. Her yıl onlara da bin lira ödüyorduk, genelde sene sonuna kalıyordu. Bunu da inşallah bu yıl en yakın zamanda, mayıs ayı içinde ödemeyi planlıyoruz" dedi.

Bekir Özkök Konağı resterasyon çalışmaları Haberi

Bekir Özkök Konağı resterasyon çalışmaları

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 1914'te inşa edilen tarihi konak, restorasyonun ardından kültürevi olarak hizmet verecek.


Atıl durumdaki 3 katlı Bekir Özkök Konağı, Akçakoca Kent Konseyi ve belediye iş birliğiyle kültürevine dönüştürülecek.


Akçakoca Kent Konseyi Genel Sekreteri Mustafa Okutan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konağın kültürel amaçlı kullanılacağını belirterek, unutulmaya yüz tutan eski mesleklere ait belgelerin sergileneceğini anlattı.


Kültürevinde gençler için de bölüm ayrıldığı bilgisini veren Okutan, "Evin birinci katında ziyarete gelenlerin kitap okuyabilecekleri, çay ve kahvesini yudumlayacağı bir mekan olacak. İkinci katta ise Akçakoca'nın kültürünü ve tarihini yansıtılacak yöresel ürünler, en üst katında da resim kursları düzenleyeceğimiz, sergi açabileceğimiz alan oluşturacağız" diye konuştu.


Okutan, konağın bahçesinin kültürel amaçlı kullanılması için bağışlandığını belirten Okutan,  "Buraya gelen misafirlerin çay veya kahve içebilecekleri, kafalarını dağıtabileceği, kitap okuyabileceği mekan...