05 / 05 / 2024

Bekir Şahin

Bekir Şahin

BS Star Yapı İnşaat Mobilya Filimcilik Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Şahin ve Selçuk Banan ortaklığıyla 24 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Tuzla, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Küfe Proje Limited Şirketi kuruldu!

Küfe Proje Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Yaşar ve Bekir Şahin ortaklığında kuruldu. 

Küfe Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Küfe Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bekir Şahin, Hamdi Yaşar ve Ayşe Şahin ortaklığında kuruldu.

Küfe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Küfe İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu 200 bin TL sermaye ile bugün Bekir Şahin, Hamdi Yaşar ve Ali Altaş imzasıyla kuruldu.

Eskişehir Çifteler doğalgaza kavuştu!

Eskişehir'in Çifteler ilçesinin en büyük projelerinden biri olan doğalgaz, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Çifteler Kaymakam Vekili Mehmet İcik, ilçe belediye başkanları, ESGAZ Genel Müdürü ve vatandaşların katılımlarıyla hayata geçirildi.

BS Star Yapı İnşaat Mobilya Filimcilik Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BS Star Yapı İnşaat Mobilya Filimcilik Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Şahin ve Selçuk Banan ortaklığıyla 24 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Tuzla, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Dursun Ali Şahin devlet hastanesi inşaatını inceledi!

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin devlet hastanesi inşaatını inceledi, Şahin Devlet hastanesinin kısa sürede tamamlanacağını ve Edirne halkının modem bir binada sağlık hizmeti alacağını ifade etti.

Fatma Şahin Gaziantep'in turizmden hak ettiği payı alması için harekete geçti!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TÜRSAB arasında Gaziantep’in turizmini ve kongre merkezlerini geliştirmek amacıyla bir komisyon oluşturuldu. İlk toplantı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yapıldı.

Vedat Şahin İBB Deprem Risk Yönetim Başkanlığı'na getirildi!

İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti. Vedat Şahin İBB Deprem Risk Yönetim Başkanlığı'na getirildi. Deprem Risk Yönetim ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevi, Semih Turan’dan alınıp Vedat Şahin’e verildi.

Fatma Şahin: 5 yılda 400 milyon TL borç ödeyeceğiz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yoğun mesaisine rağmen Haber gazetesi ekibini kabul etti. 100 Günlük başkanlık dönemine projeksiyon tutan Fatma Şahin 5 yılda 400 milyon TL borç ödeyeceğiz dedi...

Halil Şahin: Aksu'nun imar sorununu çözmeye çalışıyoruz!

Personele yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Şahin, "Gelirlerimizi, gücümüzü arttırmamız lazım. Bunu da imar sorununu çözerek, inşaat sektörünün önünü açarak yapabiliriz. İmarla ilgili konuları çözmeye çalışıyoruz" dedi.

Bekir Yener Yıldırım: Emlak değerleme sektörü yüzde 30 daraldı!

2013 yılında 800 bin konut için değerleme raporu hazırladıklarını anlatan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Bekir Yener Yıldırım, bu yılın ilk 5 ayında ise değerleme sektöründe yüzde 30’a varan bir oranda daralma yaşandığını söyledi

Mehmet Ali Şahin, Sakaryapark’ta incelemelerde bulundu!

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere geldiği Sakarya’da bir dizi ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, rüya proje Sakaryapark’ta incelemelerde bulundu...

Mehmet Şahin: Yalova Kadıköy'ü modern altyapıya kavuşturuyoruz!

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından beldede içme suyu boruları, yol ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, yol ve kaldırım çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Bekir Şahin Haberi

Bekir Şahin

BS Star Yapı İnşaat Mobilya Filimcilik Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Şahin ve Selçuk Banan ortaklığıyla 24 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Tuzla, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.  


BS Star Yapı İnşaat Mobilya Filimcilik Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- İNŞAAT : Her türlü inşaat taahhüt işleri , konut , işleri,ticarethane inşaatları yapmak satmak,kendi hesabına arazı ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut ve iş hanları, fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri,turistik tesisler,tatil köyleri inşat etmek , kiraya vermek . Türkiye Cumhuriyeti Devleti bakanlıklarının...