05 / 07 / 2024

Bekiroğlu Yapı nerede

Bekiroğlu Yapı nerede

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sami Küçükbekir tarafından kuruldu. 

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sami Küçükbekir tarafından kuruldu. 

Kctopçuoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kctopçuoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nil Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Köseoğlu Yapı İnşaat Gıda Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Önder Köse tarafından kuruldu. 

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hikmet Süleymanoğlu Yapı ve Mühendislik Anonim Şirketi Hükmet Süleymanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, yeni yılda hayata geçireceği projelerini açıkladı. 

Emy Ekşioğlu Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Emy Ekşioğlu Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Osman Gazi Ekşioğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Salim Biltekin tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erb Tatoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tatoğlu tarafından kuruldu.

Rafet Şenoğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafet Şenoğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Eyüp’te 80 bin TL sermaye bedeli ile Rafet Şenoğlu tarafından kuruldu.

Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede?

Esta İnşaat, Beyoğlu projesinde 245 daire, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Peki, Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede? İşte detaylar...

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eldanız Jafarov tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Torlakoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Torlakoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi Emre Turlak tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bekiroğlu Yapı nerede Haberi

Bekiroğlu Yapı nerede

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sami Küçükbekir tarafından kuruldu. 

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-) İnsaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dısında resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Bekiroğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi  adres: B.Hayrettin Paşa Nah.1993.Sok. Papatya Res.2.Sit.No.35/63 Esenyurt