13 / 05 / 2024

Beko çekmeceli derin dondurucu fiyatları

Beko çekmeceli derin dondurucu fiyatları

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte kışa hazırlıklar başladı. Mevsiminde aldığınız sebze ve meyvelerinizi daha sonra da tüketebilmek için dondurucularda muhafaza ediyoruz. Peki, Beko çekmeceli derin dondurucular ne kadar satılıyor? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Seçili Beko derin dondurucularda 2.500 TL'ye varan indirim fırsatı!

Beko derin dondurucularda 2.500 TL'ye varan indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyanın detayları...

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik, derin dondurucu almak isteyenlere sürpriz bir indirim haber verdi. 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim sağlayacağını açıklayan Arçelik, bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Beko derin dondurucu almak isteyenlere müjde! 7361 NFB çekmeceli derin dondurucuda tam 1.250 TL indirim!

Beko’dan derin dondurucu almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Beko, 7361 NFB çekmeceli derin dondurucuya tam 1.250 TL indirim geldiğini duyurdu. Söz konusu indirimin, Oliz’e özel uygulanacağı öğrenildi.

Derin dondurucu almak isteyenlere çifte müjde! Arçelik 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da iki indirim birden!

Arçelik’ten derin dondurucu almak isteyenlere özel dev indirim fırsatı başladı. 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da Oliz’e özel indirimin yanı sıra, seçili beyaz eşya ile beraber küçük ev aleti veya TV alımında ise tam 1.829 TL indirim fırsatının olduğu öğrenildi.

Beko Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatları güncellendi! İşte yeni fiyat listesi...

KDV oranlarının güncellenmesi nedeniyle Beko Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatları değişti. Peki Beko Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte yeni fiyat listesi...

Beko'dan Temmuz kampanyası: Seçili derin dondurucularda 2 bin 300 TL'ye varan indirim

Seçili Beko derin dondurucularda 2 bin 300 TL'ye varan indirim fırsatı. İşte detaylar...

Beko derin dondurucularda dev indirim fırsatı! Hemen bakın! 16 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi derin dondurucu almak isteyenleri memnun edecek indirim fırsatı yenilikçi teknolojilerin adresi Beko'dan geldi. Peki, Beko'da derin dondurucu fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar.....

Beko derin dondurucular 5.119 TL'den başlayan fiyatlarla! 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yıllardır kaliteli ve yenilikçi beyaz eşyanın adresi olan Beko, farklı kapasitelere sahip çekmeceli (dikey) ve sandık tipi (yatay) derin dondurucularıyla her ihtiyaca cevap veriyor. Peki, Beko derin dondurucular kaç TL?  İşte detaylar...

Derin dondurucu almayı düşünenler dikkat! Beko indirim başlattı! 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Derin dondurucu almak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Beko'dan geldi. Kaliteli beyaz eşyanın adresi Beko, hem sandık tipi hem de çekmeceli derin dondurucu modellerine 1.250 TL indirim yaptı. Peki, Beko derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Beko'dan yeni evlenenlere, evini yenileyenlere büyük Haziran fırsatı: 4'lü çeyiz seti alana derin dondurucu hediye! 

Beko, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayında büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko resmen duyurdu! Derin dondurucu hediye edilecek!

Beyaz eşya firmaları hem müşterilerini memnun etmek hem de satışlarını arttırmak amacıyla peş peşe kampanyalar düzenlerken, Beko’dan da bu kapsamda yeni bir kampanya haberi geldi. Beko, düzenlediği kampanya kapsamında derin dondurucu hediye edeceğini duyurdu.

Arçelik derin dondurucularda indirim fırsatı! 19 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik, hem sandık tipi hem de çekmeceli derin dondurucularda indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik derin dondurucu fiyatları ne kadar? Arçelik 2062 MB Çekmeceli Derin Dondurucu kaç TL? 

Beko 7071 MB 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Beko derin dondurucu, 7 çekmecesi, statik soğutma sistemi ve hızlı dondurma özelliği ile yiyecekleri uzun süre muhafaza eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Beko çekmeceli derin dondurucu fiyatları Haberi

Beko çekmeceli derin dondurucu fiyatları

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sebze meyve fiyatları biraz daha ucuzladı. Şimdiden kışa hazırlık yapmak isteyenler derin dondurucularını sebze ve meyvelerle dolduruyorlar. Yeni bir dondurucu almak isteyenler ise güncel fiyatları inceliyorlar. 

Beko çekmeceli derin dondurucular gelişmiş özellikleri, şık tasarımları ve uygun fiyat avantajıyla dikkat çekiyor. Beko çekmeceli derin donduruclarda yer alan hızlı dondurma özelliği sayesinde dondurucuya saklamak istediğimiz gıdaları hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmesini engelleyebilirsiniz.

Kolay Kapı Açma Mekanizması sayesinde de iç dış ortam sıcaklık farklarından dolayı gelişen basınç sizi etkilemez. 

İsteğe göre dondurucu ya da soğutucu olarak kullanılabilen Joker özelliği değişen depolama ihtiyacına pratik bir çözüm sunuyor. Tek bir tuşla tüm kabin sıcaklığı -24°C ile +10°C arasında bir değere ayarlanabiliyor. 

Beko Çekmeceli Derin Dondurucu Fiyatları:

7031 MB Çekmeceli...