04 / 05 / 2024

Beko kampanya MAyıs 2022

Beko kampanya MAyıs 2022

Beko'dan küçük ev aletlerinde bahar kampanyası başladı. Küçük ev aletlerinde 1.000 TL'ye varan indirimler yapıldı. İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Opel Mokka'nın Mayıs 2024 kampanyası şaşırttı! Yeni kampanyayla Mokka'ya hem indirim hem de faiz müjdesi geldi! 

En çok satan ve fiyat listesi en çok merak edilen Opel modelleri arasında yer alan Mokka'da Mayıs 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Mokka'da hem indirim hem de faiz fırsatı sunuluyor.

Ford Kuga ve Puma'da Mayıs 2024'e özel çifte fırsat! Göz bebeği iki modelde de hem indirim hem de kampanya müjdesi!

Ford'un en sevilen iki modeli arasında bulunan Ford Kuga ve Puma için Mayıs 2024'te çifte fırsat sunuluyor. Peki Ford Kuga ve Puma'nın güncel fiyatları ne kadar? 

Fiat Fiorino Mayıs 2024 yeni fiyat listesi! Fiorino'da hem 25 bin lira indirim hem kampanya müjdesi!

En çok satan ticari araçlar arasında yer alan Fiorino'da hem 25 bin TL indirim hem de kampanya fırsatı sunuluyor. İşte son dakika Fiorino Mayıs  2024 fiyatları...

Zeray Bahar Kampanyası'nda son gün 31 Mayıs! Dilasa Orman'da 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle!

Zeray İnşaat tarafından başlatılan Bahar Kampanyası'nda son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında Dilasa Orman projesinden 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bilindiği üzere, uygun fiyatlı alışverişin adresi ŞOK marketler, müşterilerine her zaman olduğu gibi bu kez de farklı bir fırsat sunuyor. Son tarih 5 Mayıs olarak belirlenen bu kampanyada Akbank kartı ile yapılan alışverişlerde belirli bir tutar elde edilecek.

ŞOK marketin 27 Mayıs kataloğu gündemi salladı! Bu kampanya yüzleri güldürecek

Ekonomik sebepler nedeniyle en çok tercih edilen market zincirlerinden ŞOK market zincirinin 27 Mayıs aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. İşte 27 Mayıs'ta geçerli olacak indirimli ürünler.

ŞOK Market'ten çılgın kampanya! Fiyatlar düşüyor! İşte 27 Mayıs Cumartesi ŞOK indirimli aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market'te farklı farklı kategorilerde birçok ürünün fiyatları indirime giriyor. Yayımlanan 27 Mayıs Cumartesi ŞOK indirimli aktüel ürünler kataloğunda yok yok! Bu fırsatı kaçırmamak için hemen 27 Mayıs Cumartesi ŞOK indirimli aktüel ürünler kataloğuna bir göz atın...

Beko CM 10120 S Çamaşır Makinesi'nde kaçırılmayacak büyük indirim! 23 Mayıs 2023 fiyat listesi... 

Geniş kapasitesiyle dikkat çeken Beko CM 10120 S Çamaşır Makinesi, özel tasarım tambur teknolojisi ile giysileri yıpratmadan temizler. Peki, Beko CM 10120 S yorgan yıkar mı? Beko CM 10120 S Çamaşır Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Ziraat Bankası’ndan müjde üstüne müjde! Başvuru yapanın hesabına para yatacak! Son tarih 31 Mayıs!

Market ürünlerine gelen zamların ardından yeni bir kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, market alışverişlerinde toplam 150 TL tutarındaki hediyenin hesaplara yatıracağını duyurdu. Ziraat Bankası, kampanyanın son katılım tarihinin de 31 Mayıs olduğunu paylaştı.

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs'a Özel Kampanya! Bankkart liralarınıza lira eklenecek!

Ziraat Bankası, 19 Mayıs’a özel kampanya ile geldi. 19 Mayıs’a Özel Bankkart Gençlilere yüzde 19, toplamda 190 TL Bankkart lira ödemesi yapılacak. İşte detaylar!

Peugeot'dan mayıs kampanyası! Peugeot 308'de yüzde 0,99 faiz fırsatı!

Peugeot 308'de Mayıs ayı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında mayısa özel 0,99 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Peugeot 308 mayıs fiyatı ne kadar? İşte 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

BİM'den çılgın kampanya! Birçok üründe fiyatlar düşüyor! İşte 19 Mayıs Cuma BİM indirimli aktüel ürünler kataloğu

BİM'de farklı farklı kategorilerde birçok ürünün fiyatları indirime giriyor. Yayımlanan 19 Mayıs Cuma BİM indirimli aktüel ürünler kataloğunda yok yok! Bu fırsatı kaçırmamak için hemen 19 Mayıs Cuma BİM indirimli aktüel ürünler kataloğuna bir göz atın...

Beko kampanya MAyıs 2022 Haberi

Beko kampanya MAyıs 2022

Beko, küçük ev aletlerinde baahr fırsatlarını başlattı. 15 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında, kahve makinesinden, el blender'ına, rost makinesinden çay makinelerine, ütülerden elektrik süpürgelerine kadar pek çok üründe indirim yapıldı. 

Beko, küçük ev aletlerinde en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Üstün teknolojili, uygun fiyatlı ve dayanıklı ürünleriyle ön plana çıkan Beko, küçük ev aletlerinde büyük bir kampanyaya imza attı. Küçük ev aletlerinde başlatılan kampanya kapsamında fiyatlarda 1.000 TL'lere varan indirimler yapıldı. 

Peki Beko küçük ev aletleri kampanyasına hangi ürünler dahil? Beko küçük ev aletleri fiyatları ne kadar? İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko küçük ev aletleri kampanyası 1-15 Mayıs 2022 tarihlerinde geçerli olup, stoklarla sınırlı ve diğer kampanyalarla birleştirilemiyor. 

Beko küçük ev...