20 / 05 / 2024

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 



Sektörün devleri arasında yer alan Ege Yapı merakla beklenen Mayıs 2024 kampanyasını  "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu.

Ege Yapı'nın Ispartakule'de hayata geçirdiği Modern Yaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında sadece Mayıs ayına özel olarak  1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanan Ege Yapı Ispartakule Modern Yaka projesindeki yeni kampanya Mayıs ayı sonuna kadar geçerli olacak.

Toplam 515 adet konutun yer aldığı ve satışların devam ettiği projenin arsa alanı 19 bin 538 metrekare şeklinde açıklandı. Yüzde 70'lik peyzaj alanıyla dikkat çeken Modern Yaka'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 

Ege Yapı Modern Yaka da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Konutlar dışında 53 adet ticari alanın da bulunduğu Modern Yaka kapsamındaki bloklar 12, 13, ve 25 katlı olarak tasarlandı.

MODERN YAKA MAYIS KAMPANYASI

Mayıs ayı kampanyası kapsamında 40 aya kadar taksit imkanı sağlanan Modern Yaka projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Ege Yapı Modern Yaka'nın sosyal alanları arasında; Kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, fitness alanı, kafe alanı,  dinlenme alanları mevcut.

İstanbulluların merakla beklediği Mahmutbey-Esenyurt metro hattının geçeceği güzergaha yakın konumda yükselen Ispartakule Modernyaka hem Küçükçekmece Gölü'ne hem de Kuzey Marmara Otoyolu ile Avrupa Otoyolu gibi bağlantı noktalarına da yakın konumda bulunuyor. 

Web: https://www.egeyapi.com/
Telefon:  444 5 343

Nava Konak'ta yüzde 50 peşinatla 12 ay vade farksız taksit fırsatı!

Basın Ekspres AS Concept'te  60 aya varan vade, hemen tapu fırsatıyla!

Trademark Pi'de peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı! Teslimler Haziran'da!


Geri Dön