03 / 05 / 2024

Beko yeni klima

Beko yeni klima

Beko’nun Ionizer + özelliği ile havayı tozlardan otomatik olarak temizleyen klimaları, kavurucu sıcaklarda evleri serinletiyor. Beko inverter tipi klimalar şimdi ÖTV’ye ek, 350 liraya varan indirimlerle tüketiciye sunuluyor.

Beko, yeni klimaları ile yaza hazır!

Beko’nun ürün gamındaki yeni ev tipi klimalarla yaz daha rahat geçecek. Mayıs ayından itibaren mağazalarda satışa sunulacak olan klimalar, teknolojisinin yanı sıra tasarımıyla da evlerin bütünlüğünü tamamlayacak.

Beko CM 8102 çamaşır makinesinde 2 bin 250 TL indirim fırsatı başladı! Son gün 15 Eylül!

Beko’dan yeni evlenecek çiftlere ve evine çamaşır makinesine almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. CM 8102 çamaşır makinesinde Oliz’e özel 2 bin 250 TL indirim imkânı sağlayacağını duyuran Beko, kampanyanın 15 Eylül tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Beko’da eylül kampanyası başladı! Artırılmış gerçeklik özellikli 31825 ekolojik inverter klimada bin TL indirim!

Beko’dan eylül ayına sayılı günler kala klima kampanyası geldi. Beko, 31825 ekolojik inverter klimanın Oliz’e özel bin TL indirimle satılacağını duyurdu.

Beko FRA 5244 Fitfry Az Yağlı Fritöz (Airfryer) fiyatı ne kadar oldu? İşte 8 Ağustos 2023 fiyat listesi

Airfryer teknolojisi, sağlıklı beslenme ve pratik mutfak deneyimini bir araya getirerek mutfakta yeni bir dönemi başlattı. Son zamanların en popüler ürünlerinden olan airfryer modelleri araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko airfryer ne kadar, kaç TL? 

Ev sahibi kiracı sorununda yeni boyut! Kiracı klima taktırdı, ev sahibi evi boşaltın dedi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan  tahliye kavgaları hızla devam ediyor. Şimdi de bir ev sahibi klima taktıran kiracısının evini boşaltmasını istedi.

Beko Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatları güncellendi! İşte yeni fiyat listesi...

KDV oranlarının güncellenmesi nedeniyle Beko Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatları değişti. Peki Beko Çekmeceli Derin Dondurucu fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte yeni fiyat listesi...

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima fiyatı araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Sıcak havaların kurtarıcısı klimalar; İşte Beko klima özellikleri ve fiyat listesi

Havaların ısınmasıyla birlikte klima modelleri ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Beko üstün performanslı ve uygun fiyatlı klima modelleriyle dikkat çekiyor. İşte Beko klima özellikleri ve fiyatları...

Beko klimalarda indirim! 9 bin 999 TL’den başlayan fiyatlarla! 21 Haziran 2023 fiyat listesi…

Beko'da haziran fırsatları devam ediyor. Beko klimalar, 9 bin 999 TL’den başlayan fiyatlarla ve 2 bin TL'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki, Beko klima fiyatları ne kadar? İşte 21 Haziran 2023 fiyat listesi...

Bakan bir daha bakıyor! Beko BFE 400 EB Ocaklı Fırın’da görülmemiş fiyat!

Her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer alan ocaklı fırın, hem yeni evleneceklerin hem de evine yeni ocaklı fırın almak isteyenlerin adeta evini süslüyor. Beko’nun piyasaya sunduğu BFE 400 EB Ocaklı Fırın da bu konuda iddialı bir konumda yer alıyor.

Beko'dan yeni kampanya! Seçili ürünlerde kahve makinesi fırsatını kaçırmayın! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko'dan haziran ayına özel bin 600 TL'lik kahve makinesi hediye fırsatı. Beko, beyaz eşya, üçlü ankastre set veya televizyon alışverişinde Mini Keyf Türk Kahvesi Makinesi hediye ediyor. Peki, Beko'da beyaz eşya fiyatları ne kadar?

Beko'dan yeni evlenenlere, evini yenileyenlere büyük Haziran fırsatı: 4'lü çeyiz seti alana derin dondurucu hediye! 

Beko, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayında büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko resmen duyurdu! Derin dondurucu hediye edilecek!

Beyaz eşya firmaları hem müşterilerini memnun etmek hem de satışlarını arttırmak amacıyla peş peşe kampanyalar düzenlerken, Beko’dan da bu kapsamda yeni bir kampanya haberi geldi. Beko, düzenlediği kampanya kapsamında derin dondurucu hediye edeceğini duyurdu.

Beko yeni klima Haberi

Beko yeni klima

Avrupa’nın lider solo beyaz eşya markası Beko klimalarıyla serinleme vakti geldi. Beko’nun Ionizer+ özelliği bulunan inverter tipi klimaları sadece serinletmekle kalmıyor, havanın temizlenmesini de sağlıyor. Şimdi ÖTV’ye ek 350 liraya varan indirimler ve World karta özel, peşin fiyatına 12 taksit fırsatıyla tüketiciyle buluşan Beko klimalar, teknolojik özellikleriyle dikkat çekiyor.


61210 AA Mirror Ionizer+ Inverter Klima

Beko’nun A+++ sınıfında yer alan bu kliması, Ionizer+ özelliği ile havayı temizlerken, 3M filtre ve yıkanabilir toz filtresiyle mikroskobik partikülleri hapsediyor. Ionizer+ Otomatik temizleme teknolojisine sahip bu klimalar kendilerini de temizliyor. Sessiz modda çalışma imkanı sağlayan ürün, enerji kontrol özelliği sayesinde tek tuşla odadaki kişi sayısı, sıcaklık ve koşullara göre enerji harcıyor. Akıllı çalışma sistemi olan üründe dijital gösterge yer alıyor. Hızlı soğutma ve ısıtma özellikleriyle...