10 / 05 / 2024

belçika nechin köyü

belçika nechin köyü

Fransa'da yüksek gelirlilere yönelik verginin yüzde 75' e çıkmasının beklenmesi üzerine, geliri 1 milyon eurodan fazla olanlar ülkelerini terkedip Belçika'daki Nechin köyüne yerleşiyor...

Belçika'da işe bisikletle gidenlere para verilecek!

Bugünden itibaren, Belçika'da işverenler artık işe bisikletle giden çalışanlarına kilometre başına 0,27 avro ödenek vermeyi zorunlu tutuyor.

Enerji krizi Belçika'da kafeleri yeni uygulamalara yöneltti!

Belçika'da bazı kafeler müşterilerin enerji bağışında bulunmalarını talep etmeye başlarken, diğerleri sıcaklıkları düşürüyor ve uzun süre oturan insanları bölgeyi terk etmeye teşvik ediyor.

Belçika'nın büyük şehirlerindeki evsiz sayısı arttı!

Belçika'nın büyük kentlerinde evsiz sayısının yükseldiği, yalnızca başkent Brüksel'de 933'ü çocuk, 5 bin 313 evsiz olduğu ifade edildi. 

Belçika’da yurt dışında mal varlığı olanlar sosyal konutlardan çıkarılıyor!

Hollanda'dan sonra Belçika’da da düşük kiralarla sosyal konutlarda oturan kişilerin, yurt dışında mal varlığı olup olmadığını takip etme kararı alındı. Karar, aralarında Türkiye kökenlilerin de olduğu göçmenleri yakından ilgilendiriyor.

Belçika’da esnaf yüksek kira nedeniyle isyan etti!

Koronavirüs (Kovid-19) salgınından ağır şekilde etkilenen Belçika’da normalleşme adımları atılıyor. İşletme sahipleri, yeterli yardımı alamadıklarını ve toparlanmalarının uzun süre devam edeceğini ifade ediyor.

FETÖ'nün Belçika'daki merkez binası icradan satılık!

FETÖ'nün Belçika çatı örgütü FEDACTIO'nun merkez binası icradan satılıyor. 8 katlı binanın 20 Aralık Perşembe günü satılacağı açıklandı.

Belçika ve Hollanda arasında toprak değişimi yapıldı!

Belçika ve Hollanda arasında toprak değişimi gerçekleştirildi. İki ülke arasında yetki sıkıntılarına neden olan topraklara yönelik yeni sınır anlaşması, resmi onayların ardından 1 Ocak'ta yürürlüğe girdi.

Bursa Belören'deki köy konağı yeniden inşa edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Keleş'in Belenören Mahallesi'ndeki harabe halindeki yapı yeniden inşa edilerek köy konağına çevrildi.

FETÖ, Gülen için Belçika'dan çiftlik evi satın aldı!

Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'ye yalvaran Gülen'in, yargılanmaktan kaçmak için hazırlık yaptığı ülkelerin başında Belçika geliyor. FETÖ'nün Belçika'da Gülen'in yerleşmesi için bir çiftlik evi bile satın aldığı öğrenildi.

Belçika'da müstakil ev fiyatları yüzde 4 arttı!

Belçika Federal Ekonomi Bakanlığı, ülkede emlak fiyatları artışının sürdüğünü açıkladı. Ülkede ortalama müstakil ev fiyatı son bir yılda yüzde 4 artarak 207 bin 721 euroya yükseldi.

Daikin Türkiye Akademi, Belçika’dan ödülle döndü!

Daikin tarafından her yıl düzenlenen Avrupa Servis Semineri, Avrupa’dan 19 ülkenin Satış Sonrası Hizmet departman yöneticilerini Belçika’da buluşturdu. Yeni hedeflerin belirlendiği seminerin ardından, alanlarının en iyileri ödüllendirildi.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Parkı'nı Büyükşehir'e iade etti!

Büyükşehir Meclisi, 1993 yılında Çankaya Belediyesi'ne devredilen "Ahlatlıbel Parkı"nı Büyükşehir'e iade etti. Çankaya, kararın hukuksuz olduğunu öne sürdü

Belçika'da yolcu uçağı restorana dönüştürülüyor!

Belçika'da 7 yıl bir "uçak restoran"da garson olarak çalışan Kayserili gurbetçi, aynı projeyi memleketinde gerçekleştirmek için kullanım süresi dolan bir Airbus A300 tipi yolcu uçağı satın alarak çalışmalara başladı.

belçika nechin köyü Haberi

belçika nechin köyü

Fransa'da François Hollande hükümetinin yüksek gelirlilere yönelik varlık vergisinin çıkarılmasının planlanması üzerine, Fransız zenginler ülkelerini terketmeye başladı. Zenginler, Belçika'da Fransa sınırı yakınlarında yer alan Nechin köyüne yerleşiyor.  Serveti 41 milyar euronun üzerinde olan, dünyaca ünlü Louis Vuitton markasının sahibi Bernard Arnault, Belçika vatandaşlığına geçmek için başvuruda bulundu. Onun ardından, ünlü Fransız aktör Gerard Depardieu da, yüzde 75 vergi alınmasını protesto ederek, 19'uncu yüzyıldan kalma malikanesini 50 milyon euroya satışa çıkardı. Depardieu da Nechin köyüne taşınarak ordan bir ev aldı. Fransız Auchan süpermarket zincirlerinin sahibi Mulliez Ailesi de Nechin köyüne göç eden zenginler arasında yerini aldı. katıldığını duyurdu. Kanunun önümüzdeki günlerde çıkması...