30 / 04 / 2024

belediye Altyapı Hizmetleri

belediye Altyapı Hizmetleri

Toplu Konut Bölgelerinde, Öncelikli Teknik Altyapı tesisleri Kesin Fizibilite Raporunda gösterilen İş Programlarına ve uygulama projelerine uygun olarak Belediyelerce öncelikli olarak yapılıyor. İşte öncelikli teknik altyapı üretimi hususları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın'dan müjde! Bakanlık Samsun'a 10 tramvay alacağını duyurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alacağı on tramvayla yolcu kapasitelerinin yüzde otuz beş fazlalaşacağını belirttti. İşte ayrıntılar...

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Tatlı tarafından kuruldu.

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akgün tarafından kuruldu.

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Maraşlı tarafından kuruldu.

Rmg Global Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmg Global Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 550 bin TL sermaye bedeli ile R. Papaya Patta ve M.Naveed Ahmed Ansarı ortaklığında kuruldu.

Emtien İnşaat Ve Altyapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emtien İnşaat Ve Altyapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Metin Katran tarafından kuruldu.

Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkz nakli yapıldı!

Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Aydın tarafından kuruldu.

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Gökırmak Teknolojik Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gökırmak Teknolojik Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyami Başak tarafından kuruldu.

belediye Altyapı Hizmetleri Haberi

belediye Altyapı Hizmetleri

Öncelikli teknik altyapı üretimi!

Öncelikli teknik altyapı üretimi ile ilgili yasal hükümler, Belediye Arsaları Üzerinde Toplu Konut ve Kentsel Çevre Üretimi ve Kredilendirilmesine Dair Yönetmelik kapsamında yer alıyor. 


Yönetmeliğe göre, belediyeler Öncelikli Teknik Altyapı hizmetlerinin dışında kalan yol kaplamaları, kaldırım, otopark, meydan düzenlemeleri ve diğer Teknik Altyapı yatırımlarını ve Sosyal Donatıyı uygulama projelerine ve Kesin Fizibilite Raporu Eki İş Programlarına uygun olarak yaptırıyor.


Öncelikli Teknik Altyapı Üretimi

Madde 15 - Toplu Konut Bölgesi altyapı yatırımları Belediye tarafından Toplu Konut Bölgesi Hesabı kaynakları ile yapılır. Toplu Konut Bölgelerinde, Öncelikli Teknik Altyapı tesisleri Kesin Fizibilite Raporunda gösterilen İş Programlarına ve uygulama projelerine uygun olarak Belediyelerce öncelikli olarak yapılır veya yaptırılır.


Belediyeler bu konuda ilgili kamu kuruluşları ile işbirliği yapabilirler veya projelerin bu kuruluşların yatırım programlarına alınmasını...