27 / 04 / 2024

belediye haftasonu açık mı

belediye haftasonu açık mı

Gayrimenkuller için ödenen emlak ve çevre temizlik vergisi, belli dönemlerde belediyeye ödeniyor. İlk taksit ödemeleri 1 Haziran'a kadar devam ediyor? Peki, bu dönemde belediyeler cumartesi çalışıyor mu?

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

26 Haziran Tapu Müdürlüğü açık mı? Noter, vergi dairesi, belediye, Nüfus Müdürlüğü yarın açık mı?

26 Haziran tapu açık mı? Tapu dairesi bayram tatili kaç gün 2023, bayramda tapu daireleri açık mı, Arefe günü tapu dairesi çalışacak mı, pazartesi tapu daireleri açık mı? İşte ayrıntılar...

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Ahmet Aras: Bodrum'un yalnızca yüzde 13'ü imara açık!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras imar planlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Mevcut imar planlarında Bodrum'un yalnızca yüzde 13'ü imara açık" dedi.

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e açık mektup: Her adımın takipçisi olacağız!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark için Koruma Amaçlı İmar Planı ile ilgili başlattığı çalışma ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e açık mektup yazdı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Melikgazi Belediyesi 64 daireyi açık artırmayla satışa çıkardı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada, mülkiyeti belediyeye ait olan 64 dairenin açık artırma sureti ile satışa çıkarılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi 64 daireyi açık artırmayla satıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, mülkiyeti belediyeye ait 64 konutun açık artırmayla satışa çıkacağını söyledi.

Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada “Arnavutköy’e yeni açık hava tiyatrosu yapacağız” dedi.

Harbiye Açık Hava Sahnesi'nin üzeri kapatılacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nin üzerinin kapatılarak 12 ay hizmet verir hale getirilmesine ilişkin projesinin detayları paylaşıldı.

Beşir Açıkça kimdir?

Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Beşir Açıkça kimdir? Beşir Açıkça bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Kestel Açık Hava Tiyatrosu 3 ay sonra açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kestel Açık Hava Tiyatrosu’nda yürütülen çalışmaları inceledi. Merkez 3 ay sonra hizmete açılacak.

belediye haftasonu açık mı Haberi

belediye haftasonu açık mı

Belediyeler cumartesi çalışıyor mu?

Gayrimenkuller için ödenen emlak ve çevre temizlik vergisi, belli dönemlerde belediyeye ödeniyor. Taşınmaz malların bir başka şehirde olması halinde ödemeler tüm belediyelerden PTT Havalesi veya Belediyelerin Banka Hesap Numaralarına Emlak Vergisi Mükellef numarasının yazılması halinde yapılabiliyor.


Emlak vergisi ayrıca internet üzerinden de yapılabiliyor. Belediyenin "e-belediye" sistemini kullanıyor olması halinde, ödemeler internet üzerinden online bir şekilde de yapılabiliyor. 


Peki, belediyeler cumartesi çalışıyor mu? Cumartesi günü emlak vergisi ödenir mi?


Belediyeler hafta içi her gün 08.30‘da hizmet vermeye başlıyor ve 12.00'a kadar bunu sürdürüyor. 


12.00'dan sonra ise 13.00'a kadar öğle molası olup; Belediye daha sonra 13.00'dan 17.00'a kadar hizmet veriyor.


Belediyelerin çalışma günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma olup; Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermiyor. 


Ancak bazı vergi dönemlerinde yoğunluk nedeniyle belediyelerin vergi...