27 / 04 / 2024

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı



Gaziantep Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıttı. Ekmek almak isteyen vatandaşlar arasında izdiham yaşandı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde belediyenin dağıttığı ekmeklerden alabilmek için vatandaşların araç önünde birbirinin üzerine abanması şaşkınlık yarattı.

BELEDİYE GÖREVLİSİ: SANA YOK ABLA

Ekmek dağıtımı için mahalleyi dolaşan belediye aracında görevli olduğu anlaşılan bir şahısla ekmek almak isteyen bir kadın arasında yaşanan diyaloglar ise yürekleri kanattı. Belediye görevlisi birden fazla ekmek almaya çalışan bir kadına 'Abla sana yok abla, sen çık buradan bak sen uyanıklık yapıyorsun' diye seslendiği duyuldu.

 

Gaziantep'te ücretsiz dağıtılan ekmeğe halk hücum etti! İşte o anların görüntülerihttp://t.co/a3gCc4G0C9 pic.twitter.com/iuQ49TtG7x

— Emlak Kulisi (@emlakkulisicomm) April 21, 2022


Gaziantep'te indirimli ekmek kuponundan sonra şimdi de bakkalarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön