09 / 05 / 2024

gaziantep ücretsiz ekmek dağıtımı

gaziantep ücretsiz ekmek dağıtımı

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Gaziantep milletvekilinden baklava kredisi talebi!

Gaziantep İyi Parti milletvekili Mehmet Mustafa Gürban yüksek fiyatlara dikkat çekmek için X sosyal medya hesabından ironik bir paylaşım yaptı. Vatandaşın yiyebilmesi için boş baklava da çare olmayınca milletvekili Gürban bankalardan baklava kredisi istedi!

Gaziantep Mavikent Mahallesi'nde 100 deprem konutu ücretsiz verilecek!

Gaziantep'te depremlerde ailesinden bir bireyi kaybeden ve yetimler için 100 deprem konutu ücretsiz tahsis edilecek.

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Gaziantep'te indirimli ekmek kuponundan sonra şimdi de bakkalarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki!

Gaziantep'te vatandaşlara dağıtıldığı öne sürülen ve tepki çeken indirimli ekmek kuponundan sonra şehirde şimdi de bakkallarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki dağıtmaya başladı.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi cazibe merkezi olacak! 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, "Bölgenin değerini daha da artırmak, yerli ve yabancı yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmek için önemli projeler yürütüyoruz" dedi. 

Gaziantep'te dikkat çeken külliye inşaatı!

Gaziantep Şehitkamil'de Haznevi tarikatı için külliye inşa ediyor.  Külliyenin inşaatında yaklaşık 100 tarikat üyesi ücretsiz olarak çalışıyor.  

Mersin'de ücretsiz arsa tahsisi!

Mersin Ticaret Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkan Vekili Murat Çalışkan, yatırımcıları Mersin'e çekmek için çalışamalara başladıklarını belirtti. Çalışkan, bölgede ücretsiz arsa tahsisi yapılacağını söyledi.

Gaziantep'te Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği hizmete açıldı!

Kıtalararası Doktorlar Derneği ve Sınır Tanımayan Doktorlar, Gaziantep’teki Suriyeli kadın ve çocuklara ücretsiz sağlık hizmeti vermek amacıyla Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği açtı.

Gaziantep'in konut açığı kapanacak!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'e geldiğinde kendisine konut açığıyla ilgili problemlerin iletildiğini ve acil olarak ilk etapta organize bölgesinde 5.6 milyon metrekare araziyi ücretsiz verdiğini açıkladı.

Turkcell - Gaziantep "Akıllı Şehir" lansman toplantısı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin: "Hedefimiz teknolojiyi daha iyi kullanarak, verimlilik ve tasarrufu artırarak tüm giderleri yüzde 25 aşağıya çekmek. Bunu yaparken de teknoloji ve insan verimliliğini çok iyi kullanmamız gerekiyor" dedi.

Gaziantep'te otoban geçiş ücretleri kaldırıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir içi trafiği rahatlatmak için otobanda giriş ücretlerini kaldırdıklarını, trafikte yüzde 30 rahatlama olduğunu açıkladı.Gaziantep çevresindeki otobanlardan ücretsiz geçiş mümkün oldu...

Gaziantep'in doğusu ile batısını birleştiren otoban artık ücretsiz!

Bakanlar Kurulu kararıyla Gaziantep'in doğusu ile batısını birleştiren otoban parasız hale getirildi. Otobanda gişe çilesi çeken İstanbullular bu haberle heyacanlandı. Vatandaşlar, İstanbul'da 14 yerdeki gişelerin şehir dışına taşınmasını bekliyor...

Gaziantep'te Karataş'a tramvay 12 ayda gelecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kent içi ulaşımda Mart ayının başından beri ücretsiz test sürüşleri gerçekleştiren tramvay, 5 Eylül tarihinden itibaren ücretli oluyor.

gaziantep ücretsiz ekmek dağıtımı Haberi

gaziantep ücretsiz ekmek dağıtımı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıttı. Ekmek almak isteyen vatandaşlar arasında izdiham yaşandı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde belediyenin dağıttığı ekmeklerden alabilmek için vatandaşların araç önünde birbirinin üzerine abanması şaşkınlık yarattı.

BELEDİYE GÖREVLİSİ: SANA YOK ABLA

Ekmek dağıtımı için mahalleyi dolaşan belediye aracında görevli olduğu anlaşılan bir şahısla ekmek almak isteyen bir kadın arasında yaşanan diyaloglar ise yürekleri kanattı. Belediye görevlisi birden fazla ekmek almaya çalışan bir kadına 'Abla sana yok abla, sen çık buradan bak sen uyanıklık yapıyorsun' diye seslendiği duyuldu.

Gaziantep'te ücretsiz dağıtılan ekmeğe halk hücum etti! İşte o anların görüntülerihttps://t.co/a3gCc4G0C9 pic.twitter.com/iuQ49TtG7x

— Emlak Kulisi (@emlakkulisicomm) April 21, 2022


İNDİRİMLİ EKMEK KUPONU GÜNDEM...