18 / 05 / 2024

belediye hizmetlerinden en memnun kent hangisi

belediye hizmetlerinden en memnun kent hangisi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yol ve kaldırım, engellilere yönelik hizmet ile yoksullara yardım hizmetlerinde Manisa'nın, 'Memnuniyeti en yüksek kent' seçilmesinin gururunu yaşadıklarını belirtti

En ucuz ekmeği hangi belediye satıyor? 240 gram ekmek 2.5 TL!

Ekmek fiyatları son günlerde sık sık zamlarla gündeme geliyor. En ucuz ekmeği satan belediye belli oldu. Peki en ucuz ekmeği hangi belediye satıyor?

O belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi belediyelerin personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye personeli olarak çalışmak isteyenler için o belediye  en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

En riskli ilçelerin belediye başkanları konuştu!

İstanbul'da gerçekleşeceği düşünülen depremle ilgili en riskli olan ilçelerin belediye başkanları yaptıkları hazırlıklara ilişkin açıklamalar yaptı.

İstanbul'da Yapı Tespit Taramaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye, kentin en önemli sorunlarının başında gelen depremle ilgili, “Risk Analiz Çalışması Hızlı Tarama Yöntemleri Projesi”ni başlattı. 

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Aksaray'da Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Aksaray’da belediye tarihinin en önemli ve en büyük projesi olan 375 milyon lira değerindeki Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi, geleceğe damga vurmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Çelik, 147 yıllık belediye tarihinin en önemli projesinin start aldığını açıkladı.

Engin Aksoy: Şehirler uçtan uca akıllı olacak!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "akıllı şehirler" üzerine bir çalışma yaptıklarını belirterek, bu sayede vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden en güzel şekilde yararlanacaklarını söyledi.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Manisa Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisleri’nin temeli atılıyor!

Şehre nefes aldıracak dev projenin belediye tarihinin en büyük yatırımı olduğunu vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 8 Mart Salı günü saat 14.00’deki temel atma törenine tüm Manisalıları davet etti.

Ürgüp'te üstyapı çalışmaları başladı!

Ürgüp Belediyesi'nin 4 yıl önce başladığı ve belediye tarihinin en büyük alt yapı yatırımlarının yapıldığı Ürgüp'te İçme suyu, kanalizasyon ve doğalgazı tamamlanan noktalarda yapmayı taahhüt ettiği üst yapı çalışmalarına başlandı.

belediye hizmetlerinden en memnun kent hangisi Haberi

belediye hizmetlerinden en memnun kent hangisi


Manisa Büyükşehir Belediyesi, TÜİK'in 2013 yılı için hazırladığı 'Yaşam Memnuniyeti Araştırması'nda lider çıktı. Hizmetlere yönelik soruların yöneltildiği araştırma sonunda yol ve kaldırım, engellilere yönelik hizmet ile yoksullara yardım hizmetlerinde Manisa'nın, 'Memnuniyeti en yüksek kent' seçilmesinin gururunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Hizmetlerimizden memnuniyet duyan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi. 


'Engelliye engel yok'

TÜİK'in Yaşam Memnuniyeti Araştırması'nda 'Yol ve kaldırım hizmetlerinden memnuniyet', 'Engellilere yönelik hizmetlerden memnuniyet' ve 'Yoksullara yardım hizmetlerinden memnuniyet' konusunda 81 il arasında memnuniyetin en yüksek olduğu il Manisa çıktı. 'Toplu taşıma hizmetlerinden memnuniyet' ve 'Yeşil alanların miktarından memnuniyet' sıralamasında üçüncü il olan Manisa, kanalizasyon ve şebeke suyu hizmetlerinden memnuniyette ise 7'nci sırada yer almayı başardı. 

Başkan Ergün, "2009 yılında 'her mahalleye eşit hizmet' düşüncesiyle yola çıktık. Bu sürede 57...