28 / 04 / 2024

belediye ihaleleri

belediye ihaleleri

Belediyelerin şeffaflığı için düğmeye basıldı. AK Parti, Belediyelerin imar ve ihale toplantılarının sanal ortamda canlı yayımlanmasını gündeme getirdi..

Karşıyaka'da belediyeden 4.9 milyon TL'ye satılık konut arsası!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanlığı; Karşıyaka Şemikler'de yer alan konut alanını ihaleye çıkardı

Belediye 17 arsa satıyor! İhalesi 22 Aralık'ta!

Bayburt Belediye Başkanlığı, Bayburt Şingah, Zahit, Uzungazi, Esentepe ve Gençosman'da yer alan 17 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Aralık'ta yapılacak.

Belediye konut imarlı 5 arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ertuğrulgazi ve Battalgazi mahallelerinde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Belediye o ilde tam 4 arsa satacak! Bu tarihe dikkat!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 7 Mart tarihinde yapılacak.

Çeltik Belediye Başkanlığı 76 dükkanı satışa çıkardı!

Çeltik Belediye Başkanlığı, 76 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihaleleri 12 Temmuz, 13 Temmuz ve 14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Çubuk Belediye Başkanlığı'ndan kiralık 11 gayrimenkul!

Çubuk Belediye Başkanlığı 10 adet gayrimenkulü 3 yıllığına, 1 adet gayrimenkulü 7 yıllığına kiralıyor. İşyeri, yöresel ürün satış yeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin ihaleleri 1 Nisan'da yapılacak.

Kulu Belediye Başkanlığı'ndan satılık 56 dükkan-büro! İhaleleri 26 Eylül'de!

Kulu Belediye Başkanlığı; 56 dükkan ve büro vasıflı gayrimenkulü 26 Eylül 2014 tarihinde Cuma günü saat 14.00'da Başkanlık Odası'nda ihale yöntemi ile satışa çıkarıyor.

Zonguldak'ta belediye dükkan ihaleleri komisyona gönderildi!

Zonguldak Belediye Meclisi’nin 2014 Temmuz ayı ilk meclis toplantısı, Belediye Nikâh Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in başkanlığında yapılan toplantı yoklama ve açılış ile başladı.

İlk yeşil kamu binası olacak Küçükçekmece Belediye binasının temeli atılıyor!

Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı binasının temeli 26 Mayıs 2012 Cumartesi günü atılıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Altındağ projesini açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Altındağ ilçesini gecekondulardan arındıracak “Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” çerçevesinde çalışmalara başlandığını bildirdi

Gerede Belediyesi, 1.6 milyon TL'ye belediye hizmet binası ve konut yaptıracak!

Gerede Belediye Başkanlığı, Demirciler mahallesindeki arsa üzerine kat karşılığı inşaat yaptırma işini 1 milyon 624 bin TL'den ihaleye çıkardı. İhale, 31 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 15:00'de yapılacak

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'ndan İhlas Koleji öğrencilerine yerel yönetimler dersi!

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, İhlas Koleji'ni ziyaret ederek 4. sınıfların "Yerel Yönetimler" dersinde öğretmenlik yaptı.

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Mustafa Zengin'in sahil mücadelesi!

İstanbul'un en hızlı büyüyen ilçelerinden Maltepe'nin üç yıllık belediye başkanı Prof. Mustafa Zengin büyük bir sorunla mücadele ediyor

belediye ihaleleri Haberi

belediye ihaleleri

AK Parti, son dönemde ortaya çıkan imar ve ihale yolsuzluklarından da hareketle önemli bir çalışma yaptı. Belediyelerin şeffaflaştırılması için imar ve ihalelere ilişkin toplantıların sanal ortamda canlı yayımlanmasını gündeme getirdi.

AK Parti'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne uyum düzenlemelerini hazırlamak için oluşturduğu 5 komisyonun yaptıkları çalışmaları değerlendirmek üzere oluşturulan üst komisyon ise geçtiğimiz gün toplandı. Başkanlar toplantıda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aktardı. Yerel yönetimlerle ilgili çalışmaları yürüten komisyon kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda bu çalışmalar bir kez daha masaya yatırılıp düzenlemeler netleştirilecek. 2019 yılında uygulanmaya başlanacak.

AKÇELİ İŞLERE DENETİM


Komisyona verilen bilgiye göre, büyükşehir belediyeleri ile ilgili yasada değişiklik yapılacak. İmar, bütçe, ihale gibi faaliyetler daha sıkı denetlenenecek. Denetime ilişkin mekanizmalar oluşturulacak. Mevcut denetim mekanizmalarının çoğaltılması, ara...